Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.
 

Terme Online

Prijava na e-seznam

Ime in priimek:

E-pošta:
News01_m News01_1_m

Pivsko welness razvajanje v welness spa centru Park Laško

Danes se v vse preveč izumetničeni in potrošniški družbi vračamo nazaj k naravi. Vse bolj cenimo in spoštujemo tisto, kar izhaja iz narave in temelji na odgovornem ravnanju do narave. »Nazaj k naravi« ali pa »naprej z naravo« je slogan, ki ga za svoje poslanstvo uporablja vse več podjetij in ga pretvarja v filozofijo izredno raznolike palete izdelkov, še bolj razveseljivo pa je, da se po tem sloganu ravna vse več ljudi. Pomena bogastva narave, zdravilnih učinkov naravnih sestavin in pa črpanja iz lokalnih elementov se zavedamo tudi v Thermani Laško. Svojo wellness ponudbo vse bolj razvijamo prav v smeri avtohtonosti. Wellness programom dodajamo pridih domačnosti in lokalnosti, s čimer želimo našim gostom – tako iz tujine kot tudi iz Slovenije − pokazati, da naša ponudba dobrega počutja ni le kakovostna, temveč tudi edinstvena.

Poleg laške termalne vode, ki se že vrsto let prepleta v široki paleti sodobnih in medicinskih wellness programov, smo dodali nov pridih domačnosti, s katerim smo oblikovali privlačno pivovsko in medeno wellness ponudbo v Wellness Parku Laško in Zdravilišču Laško, kar pa dopolnjujemo s celotno paleto ponudbe – tako na področju kulinarike, animacije kot tudi izletov in delavnic.

Pivo ima – enako kot vino – bogato tradicijo, zgodovino in kulturo. Nekoč pijača bogov, izbrancev, danes pijača vseh ljudi tega planeta. Kar nekaj jih prisega na zvarjenega v Laškem, mestecu ob Savinji, s skoraj dvestoletno tradicijo. In če pivu v zmernih količinah pripisujemo številne – tudi zdravilne – lastnosti, zakaj ne bi bila njegova edinstvena kombinacija sestavin dobrodošla osvežitev tudi za kožo? In to prav v mestecu, kjer je pivo tako rekoč doma …

Številna žita, ki so osnova vsakega dobrega piva (ječmen, pšenica, rž, oves), so bogat vir vitamina E, kar je nadvse dobrodošlo za zaščito in hkrati obnovo kože.

Izvlečka islandskega lišaja in gozdnega slezenovca vsebujeta sluzi, ki v tanki plasti prekrijejo kožo in jo zavarujejo pred draženjem in vnetji. Izvleček ameriškega slamnika sodeluje pri obnovi povrhnjice. A tako kot pri pivu tudi pri naših pivovskih izdelkih ne gre brez storžev hmelja, ki vsebujejo fitoestrogene in imajo hkrati antiseptični učinek, kar je dobrodošlo za vitalnost kože. Olja visoke kakovosti so naraven vir omega-3, -6 in -9 kislin, ki ugodno vplivajo na vitalnost in strukturo kože, hkrati pa so olja bogat vir nenasičenih maščob, vitaminov, lecitina in rastlinskih hormonov.

S kombinacijo različnih naravnih olj smo nove pivovske izdelke prilagodili različnim tipom kože − eni kožo intenzivneje navlažijo, spet drugi nahranijo. Novi pivovski tretmaji so primerni tako za mlajšo kot tudi zrelo kožo, za moške in za ženske; koži povrnejo mehkobo in prožnost.

Pivovski izdelki temeljijo na surovini, pridobljeni v Pivovarni Laško, in so plod znanja podjetja LEKOS iz Sevnice. Z znanjem in izkušnjami domačih terapevtov pa vas bomo v našem Wellness Spa Centru razvajali s pivovskimi maskami in masažami, pilingi in negami, kopelmi, kmalu pa tudi s pivovskim šamponom in mili.

Na voljo so vam:

 • pivovska wellness masaža telesa
 • pivovska wellness masaža hrbta
 • pivovska wellness nega telesa
 • pivovska wellness nega obraza
 • pivovska wellness maska in masaža rok
 • pivovska wellness kopel in masaža nog
 • pivovska wellness kopel

Informacije in rezervacije: T: 03 423 2040 E: wellness-spa@thermana.si

Se vidimo v Laškem!

Več o aktualnih ponudbah >>

 
News02_m News02_1_m

Družinska pustolovščina

V visokih temperatur smo pripravili poletne ponudbe in DRUŽINSKI BONUS v Hotelu Sotelia in Hotelu Breza: če imate 1. otroka do 11,99 let ter 2. otroka do 4,99 let (skupaj z 2 odraslima osebama v sobi, termin: 24.6. – 15.7. ter 21.8. – 31.8.2011) in boste pri nas uživali vsaj 3 noči, bivanja zanju NE boste plačali. Poskrbeli smo tudi za pestro dogajanje v Termalnem parku Aqualuna, kjer vas čaka letošnja novost - Aqua Safari. Po celotnem kompleksu bo na ogled kar 100 živali v naravni velikosti: slon, žirafa, tiger, kača, opica, krokodil, zebra, hipo. ... Oglejte si našo aktualno ponudbo - Družinska Pustolovščina.

Več o aktualnih ponudbah >>

 
News03_m News03_1_m

Grand hotel Sava Superior****, najboljši hotel v Rogaški

Prepustite se čarom Rogaške in doživite kraljevsko razvajanje v prestižnih sobah, kot malo kje. V najboljšem hotelu Grand Hotelu Sava**** Superior imamo za vas in vaše popolno udobje nove sobe v mondenem stilu Ars natura, ki ponujajo sprostitev v sozvočju z naravo.

V Lotus Spa & Beauty centru vam nudimo odlične metode učinkovitega sproščanja, ki vam pričarajo podobo dobrega počutja in lepote. Prisluhnite svoji duši in telesu, prepustite se edinstvenemu razvajanju ter popolni sprostitvi rok naših izkušenih maserjev, ki vas bodo navdušili s paleto vrhunskih masaž, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega. Izkusite sproščujoče kopeli, se prepustite poživljajoči negi naših kozmetičark, ki vam bodo pomagale ohraniti mladostni videz. Ublažite stres in se sprostite ob aroma masaži, privoščite si globoko sprostitev in si odprite telesne meridiane s pomočjo tui-ne in shiatsu masaže. Lahko naredite korak več in se prepustite ayurvedski masaži, ayurveda je namreč staro indijska znanost o »življenju in dolgoživosti«. Človeka obravnava celostno in ga uči, kako živeti v harmoniji z naravnimi zakoni in mu pomaga živeti zdravo. Naši terapevti vam bodo svetovali o zdravem načinu življenja, obenem pa boste lahko tudi v restavraciji okušali kulinarične ayurvedske dobrote.

Center tradicionalne tajske terapije

S tajsko masažo krepimo naše telo, zmanjšujemo stres in napetost mišic. Bistveno bolj kot na masažo mišic je tajska masaža osredotočena na stimulacijo posebnih akupresurnih točk na stopalih, dlaneh in obrazu. Masaže spodbujajo energetski pretok v telesu, uravnavajo hormonski sistem, kroženje krvi, limfe in tekočine, pomagajo izločati odpadne snovi in sproščajo mišično napetost ter prinašajo globoko sprostitev. V SAWANU vas bodo razvajali maserji iz znane šole tradicionalne tajske terapije »WAT PO« iz Bangkoka.

Bazeni in savne

Blagodejno termomineralno vodo smo v Lotus termah ujeli v številne bazene, ki omogočajo sprostitev po lastni meri (osrednji bazen, dva whirpoola, otroški bazen in kneippov bazenček). Učinka termomineralne vode se bodo najbolj razveselili tisti, ki imajo probleme z gibali, hrbtenico in revmatičnimi obolenji.
Termomineralna voda ni namenjena golemu zdravstvu in je že pri temperaturi 29 do 36 ⁰C uporabna za športno rekreativne namene. Gre za analgetične protibolečinske učinke, za sprostitev in izboljšanje prekrvavitve ter relaksacijo utrujenih mišic, veziv in sklepov.
Dodatno sprostitev Lotus term ponujajo finska in turška savna ter tapidarijum s prostorom za počitek.

Uživati v zdravi kulinariki

Izvrstna kuhinja z razkošnimi, a zdravimi jedmi pripravljena z mislijo na brezskrbne sladokusce in na tiste, ki pazljivo izbirajo svoj jedilnik.
Določite, kje vam lahko postrežemo; v prijetnem vzdušju hotelske restavracije ali nam dovolite, da vas v restavraciji Kaiser prepričamo, da je hrana užitkarstvo in pisano potovanje med aromo, vonjem, lepoto in čutnostjo.

Prosti čas

Sam hotelski kompleks in okolica nudita idealne pogoje za različne vrste gibanja, kot so sprehodi, nordic walking … Ravno čudovita narava in ponudba različnih športnih igrišč sta razloga, da je v hotelu na pripravah gostovalo več vrhunskih košarkarskih in nogometnih ekip, pa tudi državnih reprezentanc.

Skratka, pri nas boste imeli na izbiro veliko možnosti, da z gibanjem naredite nekaj zase in za svoje zdravje!

Več o aktualnih ponudbah >>

 
News04_m

Družinske dogodivščine v Termah Lendava

Počitniške dogodivščine za otroke se bodo začele z gledališko igro dvornega viteza, otroci bodo uživali v otroški olimpijadi na zunanjih bazenih, se podali na lov za zakladom, urili se bodo v viteškem taboru in uživali v otroških viteških igrah, na koncu se bodo vitezi in princese podali v boj proti zmaju in seveda zmagali. Odrasli bodo lahko v tem času uživali v kolesarjenju po« Prekmurski galaksiji«, se podali na družabno popoldne v enega izmed okoliških vinotočev, kjer bodo sodelovali v vinskih igrah, se odpravili na izlet na Blatno jezero, obiskali okoliške kulturne in naravne znamenitosti ali se enostavno predali spretnim rokam njihovih maserjev. Gostje lahko bivajo v hotelu oz. apartmajih, ki so zaradi velikosti in opremljenosti še posebej primerni za družine. Pripravili so različne kombinacije obrokov (od najema, polpenziona vse do all inclusive light ponudbe). V Termah Lendava vas pričakujejo ljudje odprtih src in nasmejanih obrazov, dovolite da vas sprejmejo medse.

Več o aktualnih ponudbah >>

 
News05_m

Začuti poletje v Termah Čatež!

Izjemna ponudba kar najbolj raznolikih vodnih programov na Termalni rivieri vam pričara nepozabne trenutke vse dni v letu.

Posebej vabljene družine z otroki, za katere smo tudi letos pripravili edinstveni 4-dnevni hotelski paket MINI POČITNICE v Čatežu in v Kopru, v sklopu katerega otroci bivajo brezplačno (prvi otrok do 11,99 leta in drugi do 5,99. leta)!

Tisti bolj avanturističnega duha lahko bivate med indijanci in gusarji. Atraktivno, predvsem pa malce drugačno preživljanje počitnic, je v Termah Čatež že skoraj nenapisano pravilo. Doživite vsaj delček tega tudi vi.

Več o aktualnih ponudbah >>

 
News06_m

Poletni družinski super hit

Doživite nepozabne družinske počitnice na Rogli in v Termah Zreče že od 176,00 € / za družino.

Spoznajte naše animatorje na bazenih Term Zreče …

Skupaj bomo plesali, ustvarjali v eko kotičku, se zabavali ob športnih norčijah, se pridružili vodni aerobiki, spoznali malo šolo risanja, izdelovali svoj unikatni nakit in še veliko več …

Pridružite se nam na posebnih dogodkih …

 • Zabavali se bomo na Mavričnih dneh, kjer si bomo pobarvali svojo najljubšo majčko,
 • v našo družbo bo prišel Čarovnik Grega,
 • spoznali bomo atraktivno športno igro z elementi odbojke, nogometa in gimnastike – Bossaball.

Udeležite se zanimivih in raznovrstnih športnih dogodkov na Rogli in v Termah Zreče …

 • s Petro Majdič se boste seznanjali z osnovami nordijske hoje,
 • na Športnem dnevu za vse, vam bodo izkušeni inštruktorji približali različne športne aktivnosti,
 • ljubitelji tenisa pa se preizkusite na teniškem turnirju Rogla Open.

Več o aktualnih ponudbah >>

 
News07_m

Pravo doživetje je že vožnja k nam… in to brezplačno

Prevozi so postali pravo malo doživetje za naše goste. Šoferji jim pomagajo naložiti prtljago in jim med potjo povedo tudi kaj zanimivega. Včasih med vožnjo tudi kakšno veselo zapojo. Gostje, ki se družijo že med vožnjo, se radi povežejo tudi med bivanjem pri nas, izvedeli smo celo, da se spletajo med njimi tudi bolj globoke vezi. Tega smo seveda več kot veseli.

Cena v programu »Lepo je biti upokojenec« na osebo v dvoposteljni sobi, na osnovi petih polpenzionov je 183 € v hotelu Park. Kdor pa bi želel v sobi bivati sam, pa ga bomo dodatno razveselili, saj mu doplačila za enoposteljno sobo sploh ne bomo zaračunali.

Svoj naslov, kamor jih pride naš šofer iskati, nam gostje sporočijo ob rezervaciji. En dan pred odhodom jih obvestimo, ob kateri uri naj bodo pripravljeni na odhod. Če slučajno pride do zastoja na cesti, jih prevoznik pokliče, da niso v skrbeh.

Enostavno kajne? Pripeljali smo že več 100 zadovoljnih gostov in vse je potekalo kot namazano. Po petih dneh razvajanja in uživanja v Termah Dobrna sledi šesti dan odhod domov. Vedno smo veseli pozdrava gostov: »Se kmalu zopet vidimo!«

Dobrodošli v Termah Dobrna, vaš avto pa naj kar doma, v garaži ostane.

Več o aktualnih ponudbah >>

 
News08_m

Skočite v Portorož!

Zamislite si počitnice, kjer si lahko starši privoščite čisto svoj trenutek in v senci borovih krošenj na eni najlepših plaž na Jadranu v miru preberete dobro knjigo. Se razvajate z masažami, medtem ko se vaši otroci v zavetju skrbnega varstva izkušenih hotelskih animatorjev igrajo z vrstniki, ustvarjajo ali se učijo osnov tujega jezika.

Vse to lahko doživite v mondenem letovišču z eno najdaljših tradicij turizma na Mediteranu, ekskluzivno plažo Meduza ter najcelovitejšo wellness in termalno ponudbo v Evropi. V hotelih LifeClass vas pričakujejo udobje, toplina in vznemirljiva poletna doživetja ter pripravljenost, da za vaše zadovoljstvo in brezskrben oddih naredimo vse in še več.

Za razvedrilo vseh generacija bo med 1. in 16. julijem ter med 21. in 31. avgustom poskrbela Lucienne Lončina z večernimi koncerti v kavarni Café Central. Z Lucienne, zvezdo šova Slovenija ima talent. Vabljeni torej v Café Central, kjer boste lahko ob dnevno svežih sladicah, pripravljenih z izključno naravnimi sestavinami in ob zapeljivem glasu Lucienne uživali poletne večere.

Za konec naj izpostavimo še, da so v hotelih LifeClass za družine pripravili posebne ponudbe z izjemnimi ugodnostmi, kot je BREZPLAČNO bivanje za otroka do 14. leta starosti v spremstvu dveh odraslih oseb. Prednost 6-ih hotelov LifeClass, ki se nahajajo v samem središču Portoroža in se ponašajo s prelepo hotelsko plažo Meduza, je tudi večje število 3 in 4-posteljnih sob.

Ponudba počitnic v juniju in juliju se začne že od 55€ na osebo za polpenzion v hotelu Neptun 4*. Samo lučaj od morja in v samem srcu Portoroža vas pričakujejo hoteli LifeClass:

Informacije in rezervacije: 05 692 90 01

Več o aktualnih ponudbah >>

 
News09_m

Na aktivne družinske počitnice v Terme Šmarješke Toplice

Terme Šmarješke Toplice so sodobno naravno zdravilišče s ponudbo medicinskega wellnessa - svet termalnih bazenov, savn, pilingov, masaž, kopeli. Prostran zdraviliški park, mreža poti za nordijsko hojo, pestro družabno dogajanje ...

Aktivne družinske počitnice s privlačno ponudbo 4=5, 5=6 ali 6=7 vam med 25. junijem in 31. avgustom ponujajo namestitev s polpenzionom, neomejeno kopanje v termalnih bazenih, hidrogimnastiko, vodno aerobiko, petkovo nočno kopanje ob penini in animacijskem programu, pa tudi savnanje, nordijsko hojo z inštruktorjem, možnost izposoje koles, igranje mini golfa, plesne večere, koncerte, potepanja s turističnim vlakcem in celo obisk živalskega vrta MINI ZOO. Organizirana bo posebna animacija za otroke – s kreativnimi delavnicami, igrami brez meja v vodi …

Zdraviliški kompleks, v katerem je tudi znameniti leseni bazen, zgrajen nad vrelcem termalne vode, obkrožajo številne sprehajalne poti. V parku, ki se razprostira na približno treh hektarjih, raste devetdeset različnih drevesnih in grmovnih vrst in živi več vrst ptic. Posebnost šmarješke okolice je devet urejenih poti za nordijsko hojo, v športnem parku so tudi igrišča za tenis, nogomet, košarko in odbojko. Z zidanicami in cerkvicami posejani griči vabijo na sproščujoče sprehode in kolesarske izlete.

Dobrodošli v zelenem okolju z blagodejno klimo in zdravilnimi izviri termalne vode.

Več o aktualnih ponudbah >>

 
News10_m

Doživite poletje v Termah Dolenjske Toplice

Dolenjske terme odlikuje slikovita pokrajina, zdravilna termalna voda, stoletne izkušnje in tradicija. Wellness center Balnea je kraljestvo kopeli, masaž, savn, vodnega razvajanja – privoščite si čudovite počitnice!

Če ste zaljubljeni v poletje, si v Termah Dolenjske Toplice privoščite oddih med 1. junijem in 10. avgustom po posebej ugodnih cenah. Na voljo imate namestitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi, kopanje v termalnih bazenih, petkovo in sobotno nočno kopanje, savnanje, vodno aerobiko, nordijsko hojo, svečane sobotne večerje, bogat počitniški razvedrilni program s pikniki, vodenimi rekreativnimi dejavnostmi, predstavitvijo masaž, glasbenimi večeri … Za otroke bo z zabavno otroško animacijo poskrbel Medo Tedo.

Wellness center Balnea ob robu čudovitega zdraviliškega parka s stoletnimi drevesi je kraljestvo osvežilnih kopeli, poživljajočih masaž, krepilnih savn in vodnega razvajanja. Z individualno načrtovanimi in prilagojenimi programi in storitvami za vse generacije se uvršča med prepoznavne centre dobrega počutja. Pestro ponudbo Balnee nadgrajuje center za nego obraza in telesa z edinstvenimi programi za kakovostnejše življenje, ki temeljijo na priznani in učinkoviti metodi - refleksoterapiji.

Mamljiva okolica dolenjskih term in slikovita dolina reke Krke nudita neskončne možnosti za sprostitev in rekreacijo za vse, ki radi svoj čas preživljajo v naravi. Dolenjske Toplice so odlično izhodišče za izlete v bližnjo in daljno okolico, ponujajo pa tudi obilo možnosti za kolesarjenje, sprehajanje, nordijsko hojo, vodne športe na reki Krki, skike in druge rekreacijske aktivnosti.

Naravi smo zaupali ustvarjanje udobja in jo hkrati vpeli v izvirne arhitekturne rešitve, ki nam pomagajo pričarati prijetne trenutke. Da se v termah z dušo pomladi tudi vaša duša …

Več o aktualnih ponudbah >>

 
News11_m

Talaso Strunjan – pravi kraj za oddih ob morju

Talasoterapevtski center Term Krka ima izjemno lego v zaščitenem krajinskem parku. In sprostitev ob morju ima globlje učinke, kot pa se zdi na prvi pogled ...

V Strunjanu, ki je zaliv dobrega počutja z več kot 2300 sončnimi urami na leto, smo lani pospešeno delali na tem, da bi se naši gostje v prihodnje še bolje počutili. Zavedamo se danosti, ki jih imamo - neposredna bližina morja in njegovi blagodejni vplivi so v obalnem centru Krkinih term omogočili razvoj celovitega talaso pristopa, ki temelji na uporabi različnih elementov morja: obmorski klimi, morski vodi, blatu in algah ter morski soli. Talaso Strunjan velja danes za izjemno slovensko naravno klimatsko zdravilišče; Salia – sprostitveni center z lepotnimi in sprostitvenimi programi, edinstvene talaso nege, bazeni z morsko vodo. Privlačno urejena plaža z modro zastavo, simbolom ekološkega in neoporečnega kopališča. Šport in razvedrilo 365 dni v letu.

Strunjanski krajinski park je slikovit naravni rezervat laporjev in peščenjakov, nad morjem se vzpenjajo visoke klifne stene. Iz Mesečevega zaliva in ob velikem belem križu, ki ščiti pomorščake in jim kaže varno pot domov, se doživijo najlepši sončni zahodi ... Na tem koščku slovenske obale se občuti brezkončnost modrine in miru, ki se naseli tudi v človeški duši.

Med 3. julijem in 11. septembrom vas vabimo na poletni oddih – z namestitvijo s polpenzionom, s kopanjem v bazenih z ogrevano morsko vodo in čistem morju, z mini klubom za otroke, jutranjo telovadbo in pestrim animacijskim programom … Na počitnicah po privlačnih cenah si lahko ob morju – v najbolj zelenem kotičku slovenskega Mediterana - naberete novih moči in celice napolnite z zdravilnimi aerosoli. Dobrodošli.

Več o aktualnih ponudbah >>

 
News12_m

Rimske počitnice in nov tobogan Tajfun v Termah Ptuj

Stari Rimljani so okušali blagodejnost rimskih kopališč in prav ta uživaški duh antičnega Rima, ki še danes spremlja goste Term Ptuj. Bogata rimska dediščina se prepleta tudi skozi celovito turistično ponudbo Grand Hotela Primus, ki so ga gosti lani izbrali za najbolj priljubljen štirizvezdični hotel.

V starorimsko obarvanem Termalnem Parku Term Ptuj, ki obsega kar 4.200 m2 vodnih površin, bodo v letošnje poletje stopili z novo vodno atrakcijo. Največji sistem vodnih drč pri nas so nadgradili z novim toboganom TAJFUN, ki je z menjavanjem smeri z obroči in možnostjo spusta več oseb hkrati poseben v Evropi in je namenjen tako ljubiteljem adrenalinskih doživetij kot tudi družinam. Z novim toboganom so tako poskrbeli za atraktivno popestritev bogate kopališke ponudbe, ki jo tudi v letošnjem poletju spremljajo številni spremljevalni dogodki in prireditve. Bazeni energije, tradicionalna poletna zabava ob bazenu za mlade bo 8. julija, v sodelovanju z Mestnim gledališčem Ptuj in HNK Varaždin bodo poskrbeli tudi za obilo smeha s »Komedija o lončku (Aulularia), ki si jo bodo lahko obiskovalci Termalnega Parka ogledali 1.,2.,3., 9.,10. in 11.7. Nebo nad Ptujem bodo med 28. in 31. julijem krasili številni baloni, takrat bo namreč potekal že 15. Mednarodni balonarski praznik.

Termalni Park bo 6. in 7. avgusta tudi prizorišče najbolj adrenalinskega športnega dogodka pri nas. Na mednarodnem prvenstvu v B.A.S.E. skokih bodo nastopili izkušeni domači in tuji padalci.

Poletno sezono bodo med 18.-21. avgustom okronali s 4. Rimskimi igrami. Takrat se bo Ptuj prelevil v starorimsko mesto Petoviona, središče dogajanja pa bo rimski tabor v termalnem parku. Potekali bodo otroški rimski tabori, gladiatorske igre, prikazi borilnih veščin rimske vojske, ples vestalk in duhovnic, zasedanje senata v rimskem amfiteatru in zaključek rimskih iger z rimskim pogrebom in slavnostno postavitvijo spominskega stebra rimskih iger. Osrednji dogodek v okviru rimskih iger je rimska povorka skozi staro mestno jedro, v kateri sodeluje več kot tisoč udeležencev v oblačilih tistega časa.

Nekaj dni kasneje, 27. in 28. avgusta, se bodo ljubitelji adrenalina preizkusili na 6. Državnem prvenstvu v toboganskem spustu in 4. Državnem prvenstvu v toboganskem spustu za medije.

Več o aktualnih ponudbah >>

 
News13_m

Po zabavno poletje v Terme 3000

Doživljajski bazenski kompleks Term 3000 z 11 zunanjimi in notranjimi bazeni različnih oblik in velikosti vabi na zabavno poletno osvežitev. Ob številnih adrenalinskih in zabavnih toboganih se tukaj prav za vsakogar najde primeren kotiček tudi za sprostitev in preprosto poležavanje v senci velikih panonskih dreves. Čari doživljajskega bazenskega kompleksa so na voljo vsem gostom, hkrati pa imajo vsak svoj bazenski kompleks tudi vsi hoteli. Gosti lahko izbirajo med različnimi vrstami namestitve, na voljo so trije hoteli, apartmajsko naselje, s slamo kriti bungalovi ter kamp.

Novost v kopališki ponudbi je celodnevna družinska kopalna karta.

Poletni spremljevalni dogodki:

 • 2.7. MISS BIKINI (polfinalni izbor);
 • 9.7. Stilski vikend v kopališču;
 • 16.-17.7. 2. festival v jadralnem padalstvu Term 3000;
 • 29.7. Druženje z NODIJEM in ŠTRKOM VIKIJEM;
 • 30.7. Tradicionalna poletna noč;
 • 6.-7.8. 1. odprto prvenstvo v hitrostnem spustu po Aqua Loop toboganu;
 • 13.8. Brazilski dan in MISS BIKINI (finalni izbor) ter III. Žarijada.
 • Vsak dan ob 13.30 – sodeluj v največjem skupinskem plesu ob bazenih

Ugodnosti za družine: brezplačno bivanje in polpenzion za enega otroka do 12. leta in drugega otroka do 6. leta v sobi z dvema odraslima.

Aktualna ponudba Term 3000:

Poletje za vso družino v Termah 3000

Več o aktualnih ponudbah >>

 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke