Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.
 

Terme Online

Prijava na e-seznam

Ime in priimek:

E-pošta:
News01_m News01_1_m

V svetovni prestolnici bograča vsak dan novo doživetje

Lendavska parafinska voda se bistveno loči od ostalih termalnih vod v tem delu Evrope. Zaradi velike vsebnosti parafina blagodejno vpliva na kožo in je zelo učinkovita pri zdravljenju vseh vrst revmatskih obolenj, stanj po poškodbah in operacijah gibalnega sistema, stanj po obolenjih perifernega živčevja, po opeklinah, ugodno deluje tudi odpravljanju kroničnih vnetjih rodil.

Vaša koža bo mehka in voljna kot svila

Koža je največji organ človeškega telesa, zato bi ga morali tudi najbolj negovati. Po kopanju v lendavski parafinski vodi bo vaša koža mehka in voljna kot svila, s sprostitvenimi in negovalnimi programi pa vas bodo wellness strokovnjaki razvajali tudi z različnimi vrstami masaž, za sprostitev je poskrbljeno tudi v savna centru.

Po zdravje na bosonogo pot

Posebno akupresurno pot so uredili v neposredni bližini termalnih bazenov, kjer se bosi sprehajate po različnih naravnih površinah. Ta nenavadna masaža stopal deluje na vse akupresurne točke na stopalih na naraven način in tako nadvse ugodno vpliva na celoten organizem: pospešuje krvni obtok, aktivira naravne obrambne mehanizme in tako krepi vitalnost telesa.

Srebrni paket dedke in babice

Uživali boste v edinstveni parafinski vodi, za katero domačini pravijo, da pomaga pri tegobah, ki jih prinašajo leta. Le zakaj jim ne bi verjeli?

Nastanitev: Hotel Lipa***, Apartmaji Lipov gaj*** Ponudba velja: do 27. december 2011

Paket vključuje:

 • nastanitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom
 • neomejen vstop v terme s parafinsko termalno vodo
 • celodnevno kopanje na dan odhoda (brez uporabe kopalnega plašča in brisač)
 • ob ponedeljkih kozarec dobrodošlice s predstavitvijo term
 • nočno kopanje ob petkih in sobotah do 23.00 ure
 • 1x posvet pri zdravniku
 • 1x nanos Spa Lyndva gela
 • jutranjo gimnastiko ob delovnikih
 • 1x košarico zdravja
 • 1x organiziran pohod (traja 1 uro)
 • 1x predavanje zdravnika specialista fiziatra
 • uporabo kopalnega plašča
 • 2x tedensko živo plesno glasbo
 • brezplačni parkirni prostor
 • animacijski program

Za piko na i:

 • Wellness-storitev meseca za samo 8,00 Eur
 • Spa Lyndva kolekcijo gelov namesto 28,50 Eur samo 24,00 Eur
 • XXL dunajski zrezek (1 kg) samo 15,00 Eur
 • 1x celotna obloga telesa z aromo sivke zanjo namesto 58,00 Eur samo 42,00 Eur
 • 1x celotna obloga telesa z aromo kafre zanj namesto 58,00 Eur samo 42,00 Eur
 • Aqua Detox (razstrupljevalna terapija) namesto 19,00 Eur samo 15,00 Eur

Doplačila za: turistično takso (0,92 Eur na osebo na dan), enoposteljno sobo

Doživetij polne krompirjeve počitnice

Že dišijo pastirski lendavski »krumpli« in slastni piškoti »babičine kuhinje«. Najmlajši se bodo pomerili na igrah Bučarijade, medtem ko bo na krompirjevih igrah zaigrala tudi harmonika. Na ustvarjalnih delavnicah bodo otroci skupaj s starši oz. dedki in babicami izdelovali spominke iz slame. Novost v animacijskem programu je tudi lutkovna in gledališka predstava ter lov za »velikim krompirjem«. Najmlajši bodo spoznali zgodbo o hrabrem vitezu Mihi, tekmovali v otroški bazenski olimpijadi in se zabavali ob družabnih igrah »Playstation«, »monopoli«, »uno« in tombole.

V času krompirjevih počitnic veljajo posebne ugodnosti za otroke, in sicer en otrok do 12. leta in otroci do 6. leta imajo bivanje in polpenzion brezplačno.

Vabljeni v Lendavo – svetovno prestolnico Bograča 2011

Več o ponudbi >>

 
News02_m

Izkusite toplino in blagodejnost »Črnega zlata« v Termah 3000

Počutili se boste kot prerojeni

Za dobro počutje in krepitev zdravja se vam ponujajo številne možnosti: privoščite si razvajanje v centru Thermalium, kjer boste v bogati ponudbi raznovrstnih storitev boste zanesljivo našli tako, ki je pisana prav vam na kožo. Samo tukaj lahko svojemu telesu privoščite edinstvene kopeli in masaže, kakršnih ne boste našli v drugih wellness centrih. Priljubljena Panonska kopel kopanje v naravni črni termo-mineralni vodi dopolnjuje še z zvočnimi, svetlobnimi in magnetnimi učinki. Tudi masaže so edinstvene, obarvane z lokalnimi značilnostmi; od masaže z bučnim oljem, do masaže z oljem, ki vsebuje zelišča s panonskih travnikov.

Po vročih poletnih mesecih vam wellness strokovnjaki iz Thermaliuma priporočajo »Nego z vodno lilijo - WATER LILLY«. Vodna lilija hladi in desenzibilizira kožo, zeleni čaj in kamilica pa odpravljata nevšečnosti, ki nastanejo na koži zaradi izpostavljenosti sončnim žarkom v poletnih mesecih. Profesionalna nega zagotavlja takojšnje olajšanje, kožo blaži, hladi in sprošča. Primerna je tudi za nosečnice.

Regeneracija s Septarijami v wellness centru Thermalium hranijo v posebnem prostoru za počivanje eno od osupljivih 15 milijonov let starih septarij, za katere velja, da s svojo energijo pomagajo pri zdravljenju telesa po naravni poti. Krepijo spomin, samozavest in aktivnost možganov. Zadrževanje v bližini spetarije obnavlja življenjsko energijo, premaguje nespečnost, zdravi mišice, sklepe in izboljšuje imunski sistem.

Thermalium razvaja

Wellness center Thermalium je vsak mesec v letošnjem letu pripravil posebne ugodnosti pri koriščenju izbranih storitev. Izberite kakšno zase in si podarite dobro počutje v objemu termalnih vrelcev iz Moravskih Toplic.

V oktobru: Thermalium manikura, Thermalium pedikura, Thermalium SPA tretma, Thermalium nega obraza , Thermalium spacial masaža in Thermalium sanje v dvoje in Thermalium naravna ali termomineralna kopel

Prekmursko gostoljubje

Moravske Toplice z okolico nudijo številne pohodne in kolesarske poti, kulturno bogastvo boste spoznali in doživeti na obisku romanske rotunde v Selu in znamenite Plečnikove cerkve v Bogojini, ljubitelji rokodelstva pa se lahko preizkusite v lončarjenju, pletenju iz ličja, šibja, slame ali peki medenjakov… Gostoljubni domačini bodo z veseljem pokramljali z vami ali pa vas napotili k najbližjemu lončarju ali oljarju, v teh krajih pa zagotovo ne boste ostali niti brez odličnega vina, saj bližnji vinorodni griči kar vabijo na potep po vinskih cestah.

Program za seniorje

V jesenskem času so pripravili privlačne programe tudi za seniorje. Paket vključuje brezplačno izposojo palic za nordijsko hojo. Tudi programi jutranje gimnastike v vodi in vadbe v telovadnici so prilagojene željam in potrebam gostov. Da bi bili tudi cenovno čim bolj dostopni, omogočamo cenejša bivanja med tednom ter ne zaračunavamo doplačil za enoposteljno sobo.

Krompirjeve počitnice za mlade in mlade po srcu

V času krompirjevih počitnic je bogat tudi animacijski program za najmlajše. V otroškem klubu štrka Vikija se odvijajo zanimive aktivnosti, med njimi kulinarični dogodki, iskanje čarovniškega zaklada, zlate pravljične urice, večer lutk in zabava v pižamah ter čarovniška noč. Celotna družina se bo skupaj z animatorji odpravila na družinski sprehod, v okviru katerega bodo raziskovali deželo štrka Vikija. Nudijo tudi možnost organiziranega ogleda tradicionalne Noči čarovnic pri Gradu na Goričkem. Družinski bonus: v času krompirjevih počitnic nudijo brezplačno bivanje in polpenzion za enega otroka do dopolnjenega 12. leta starosti in drugega otroka do dopolnjenega 6. leta starosti v sobi z dvema odraslima.

Več o ponudbi >>

 
News03_m News03_1_m

Za srce

Gostje se bodo lahko udeležili strokovnih predavanj, brezplačnih meritev sladkorja, krvnega tlaka, holesterola, degustacije zdrave prehrane, se razgibali na teku in pohodu »Za srce«, testirali superge, opravljali meritve z Garmin urami, se razgibali z vodno aerobiko, plavanjem, fitnesom… Velik pomen posvečamo tudi športu, medgeneracijskim delavnicam in skrbi za srce v družini. Podrobnejši program:

Petek, 30.9.2011

11.00 – 12.00 »Dejavniki tveganja in preventiva srčno – žilnih obolenj«
Andrej Vugrinec, dr.med.spec.internist, Zdravilišče Radenci
12.00 – 13.00 »Uporaba zdravil in prehranskih dopolnil pri boleznih«
prof. dr. Samo Kreft, Fakulteta za farmacijo
13.15 – 14.45 Okrogla miza: »Dejavniki tveganja in preventiva na področju kardio-vaskularnih obolenj in vpliv na absentizem«
Sodelujejo:
 • prof. dr. Samo Kreft, strokovnjak s področja farmacije in uporabe zdravil,
 • Tatjana Krajnc Nikolić, vodja enote za zdr.statistiko na Zavod za zdravstveno varstvo M.Sobota,
 • Ivan Tibaut, direktor Zavoda za zdr.zavarovanje Slovenije, OE M.Sobota,
 • Mladen Kučiš, direktor Zdravilišča Radenci.
Okroglo mizo bo povezoval g. Peter Frankl, časnik Finance
 • Od 9:00 – 12:00 ure: Srčkove delavnice – medgeneracijske delavnice na temo »Delam s srcem«
 • Od 8:00 – 11:00 ure: MERITVE - srčkov utrip Brezplačne meritve krvnega tlaka ter sladkorja in holesterola v krvi ...
 • Ob 10:30 uri: Predstavitev maskot Zdravilišča Radenci in Vzajemne za otroke

Sobota, 1.10.2011

 • ob 9.00: POHOD »Za zdravo srce« ob vrelcih življenja v Radencih (cca. 5 km hoje)
 • ob 10.30: start TEKA »Tečem za zdravo srce, ne za dober čas« na 5,4 km (krožna proga po radenskem parku, start in cilj pred hotelom Radin)
 • ob 12.00 in 14.00 uri: AEROBIKA – »Srčkova vodna aerobika« v termalnem kompleksu Zdravilišča Radenci.

NE SPREGLEJTE

Od 9.00 do 14.00:

 • Meritve in predstavitve Garmin naprav
 • Test športnih copat v izvedbi Superge.si
 • Stojnice / degustacije in predstavitve zdrave prehrane ter načina življenja

Pohodniki in tekači dobijo imajo ta dan brezplačen 3-urni vstop v termalni kompleks Zdravilišča Radenci, spremljevalci in ostali, ki se želijo udeležiti vodne aerobike pa imajo ta dan v času od 11:00 do 14:00 ure 50% popust na 3-urno vstopnico za kopanje.

Kot navaja Društvo za zdravje srca in ožilja se skrb za zdrav način življenja, za lastno zdravje in zdravje srca, se začne v najzgodnejših letih življenja, v krogu družine, kasneje tudi vrtca, šole in traja skozi vse življenje. Družina je prvo in odločujoče mesto za razvoj zdravih življenjskih navad pri otrocih, da bodo tudi v kasnejših življenjskih obdobjih skrbeli za svoje zdravje z zdravimi življenjskimi navadami in odločitvami. Povabite svojo družino v varen objem treh src Zdravilišča Radenci.

Več o programu >>

 
News04_m

Brezplačni prevoz v Terme Dobrna

Joga za hormonsko ravnovesje

že za 333 EUR na osebo (2 x polpenzion), v enoposteljni sobi v hotelu Vita. 
Program vključuje 14 ur joge za hormonsko ravnovesje. Prvi termin programa: 30.09. - 02.10.2011.
Program vodijo priznani strokovnjaki.

First minute – Silvestrovanje V Termah Dobrna

15 % popusta na ceno programa, za vplačilo 30 % akontacije do 28.10.2011. Cena first minute že za 238 EUR. Vključene storitve: 1 x polpenzion, 1 x gala silvestrska večerja s plesom 31.12.2011,
1 x novoletni ples z večerjo 1.1.2012, novoletno darilo

First minute – Čarobni Božič

že za 138 EUR na osebo (3 x polpenzion), v hotelu Park. FIRST MINUTE: za rezervacije do 09.12.2011, vam podarimo 1 x nočitev za zajtrkom za 1 osebo v hotelu Park...

Naročite svoj brezplačni izvod revije Dobrna

pošljite nam e-sporočilo na naslov info@terme-dobrna.si z naslovom ŽELIM PREJEMATI REVIJO TERM DOBRNA, pripišite svoje ime in priimek ter naslov in poštno številko, na katerega naj vam pošljemo brezplačni izvod.

Več o ponudbi >>

 
News05_m

Zaključek poletja in skok v jesen v Termah Čatež

Na toboganu skakalnica lahko izmerite dolžino svojega skoka. Najmlajši bodo najbolj navdušeni nad gusarsko ladjo, ki otroke preseneča s kakšno novo gusarsko vragolijo. Za piko na i poskrbi še urejenost ambienta, vulkanska gora z izbruhi lave in s slapovi, da ima človek občutek, kot da se nahaja na enem izmed divjih karibskih otočkov. Prva kupola, v kateri se odrasli najraje namakajo v whirpoolih in plavajo v bazenu nepravilnih oblik, je namenjena predvsem sproščanju in uživanju v zdravilni termalni vodi. Otroci bodo uživali tudi v bazenu z valovi in na divji reki.

Za dodatno sprostitev v zimski Termalni rivieri poskrbi osem različnih savn, med katerimi res ne bo težko najti tisto, ki najbolj ustreza vaši koži in telesu. Ali bo to kristalna savna z učinki negativnih ionov, parna savna, ki očiščevalno vpliva na dihalne poti, ekstremna savna s temperaturo do 110 stopinj Celzija, indijanska savna, ki se nahaja na prostem, solna savna, ki je namenjena pilingu telesa in čiščenju dihalnih poti, infrardeča savna za izločanje strupov iz telesa, ali pa boste ostali zvesti kar finski aromatski savni ali morda pomirjajoči aquavivi savni, odločite sami. Preizkusite pa lahko tudi piling z ledom ali pa spodbudite svoj krvni obtok v kneipp krogih.

Za popoln oddih in sprostitev bomo poskrbeli v naših wellness centrih. Naj se razvajanje začne z dotiki vulkanskih kamnov, z indijskimi, orientalskimi, arabskimi masažami in aromaterapijami. Parom in individualnim gostom ponujamo vrsto sprostitvenih programov, med katerimi so tudi rimsko-irske kopeli z dvanajstimi toplo-hladnimi in suho-vlažnimi kopeli, po katerih se boste počutili kot prerojeni. 


Več o ponudbi >>

 
News06_m

Eko jesenske počitnice v Thermani Laško

Pivovsko wellness razvajanje v wellness spa centru Wellness Park Laško

Pomena bogastva narave, zdravilnih učinkov naravnih sestavin in črpanja iz lokalnih elementov se zavedamo tudi v Thermani Laško. Tako smo v zadnjih dveh letih razvili edinstvene pivovske in medene zgodbe.

Poleg laške termalne vode, ki se že vrsto let prepleta v široki paleti sodobnih in medicinskih wellness programov, smo dodali nov pridih domačnosti, s katerim smo oblikovali privlačno pivovsko in medeno wellness ponudbo v Wellness Parku Laško in Zdravilišču Laško, kar pa dopolnjujemo s celotno paleto ponudbe – tako na področju kulinarike, animacije kot tudi izletov in delavnic.

Pivovski izdelki temeljijo na surovini, pridobljeni v Pivovarni Laško, in so plod znanja podjetja LEKOS iz Sevnice. Z znanjem in izkušnjami domačih terapevtov pa vas bomo v našem Wellness Spa Centru razvajali s pivovskimi maskami in masažami, pilingi in negami, kopelmi, kmalu pa tudi s pivovskim šamponom in mili. S kombinacijo različnih naravnih olj smo nove pivovske izdelke prilagodili različnim tipom kože − eni kožo intenzivneje navlažijo, spet drugi nahranijo. Novi pivovski tretmaji so primerni tako za mlajšo kot tudi zrelo kožo, za moške in za ženske; koži povrnejo mehkobo in prožnost.

Več o ponudbi >>

 
News07_m

50 % popusta za drugo osebo!

Oddih v Termah Šmarješke Toplice je prava odločitev v vsakem letnem času. Je naložba v zdravje in protiutež običajnemu vsakdanu. Jesenske trenutke pa lahko v družbi preživite tudi po zelo ugodni ceni ...

Ob 5-obletnici šmarješkega sprostitvenega centra Vitarium smo za goste pripravili več posebnih paketov – da vsak najde prav tisto, kar potrebuje in si želi. Pri odločitvi in nakupu krajšega jesenskega oddiha nudi eden od paketov kar 50-odstotkov popusta za drugo osebo.

Privoščite si udobno namestitev s polpenzionom, neomejeno kopanje v termalnih bazenih z zdravilno vodo, sprostitev v svetu raznoterih savn in bogat nabor telesnih aktivnosti – z jutranjo hidrogimnastiko, vodno aerobiko, nordijsko hojo, … Da vam res ne bo dolgčas, vam obljubljamo še večerna druženja z vedno nasmejanim hotelskim gostiteljem, obisk starega čebelarja in kar nekaj animacijskih presenečenj … 3 noči za dve osebi že od 278,00 EUR!

Če pa želite oddih izkoristiti za prve korake na bolj zdravi poti v vašem življenju, vam ponujamo kar dve najboljši možnosti: Mini Slim-Fit in Mini Vita-Detox. Prva s pomočjo najnovejših medicinskih spoznanj in postopkov rešuje problem prekomerne telesne teže, vključuje pa varne metode »kurjenja« maščobnih oblog, učvrstitev in lifting ohlapnih delov telesa ter spodbujanje gibljivosti, elastičnosti in regeneracije tkiv, druga pa pomaga razstrupiti vaše telo. Mini Vita-Detox je namreč krajša oblika znamenitega programa razstrupljanja, ki pospešuje izločanje škodljivih substanc iz telesa, temelji pa na prehranskem razstrupljanju s sveže iztisnjenimi sadnimi in zelenjavnimi sokovi oziroma s postom s sirotko ali juhami ter prilagojenimi telesnimi aktivnostmi. Ne skrbite, poskrbljeno je tudi za sprostitev ...

Več o ponudbi >>

 
News08_m

Jesenske počitnice z Medom Tedom

Jesen vzbuja v ljudeh različne misli in občutke: zlata jesen, zrelo obdobje, čas žetve in trgatve, zrelost, priprava na zimo. In tudi Medo Tedo misli podobno. Tako bo v jesenskem času pripravil krompirjeve in kostanjeve piknike in se pripravljal na zimo.

Med 28. oktobrom in 6. novembrom se gostom dolenjskih term obeta veliko dogodivščin. Počitniški oddih obeta namestitev s polpenzionom v enem od treh hotelov, obroke v obliki kulinaričnih doživetij, a vseeno v okvirih uravnotežene prehrane, toplo zavetje termalnih vrelcev in neomejene možnosti kopanja – ob petkih in sobotah tudi nočnega, wellness razvajanja v svetu savn, Zen sobi z vodnimi posteljami in športno ponudbo za vse – z vodenimi rekreativnimi pohodi, stretchingom, jogalatesom, dihalnimi vajami, … Na dušo mehko ležejo klavirski večeri v kavarni in pikniki ob glasbi. 3x polpenzion na osebo že od 158,49 EUR!

Otroci bodo še posebej navdušeni! Dobrodošlico jim bo izrekel prisrčni Medo Tedo, ki jih bo spremljal ob raznih aktivnostih. Pospravljali bodo poljske pridelke, skrivali zaklad in ga skupaj iskali. Ko bo prišel čas, bo Medo Tedo pripravil noč čarovnic. Skupaj z otroki bo pekel piškote, da bodo prazniki še lepše dišali. Obetajo se tudi Tedove vodne dogodivščine, vesele športne igre, ustvarjalne delavnice, ure pravljic ...

Posebna ugodnost za družine: en otrok do dopolnjenega 12. leta v sobi z dvema odraslima biva brezplačno; za vsakega nadaljnjega otroka od 4. do dopolnjenega 12. leta, na lastnem ležišču v povezanih družinskih sobah, 50 % popusta.

Več o ponudbi >>

 
News09_m

Vsi si želimo biti zdravi od glave do peta, kajne?

Se vam zdi, da boste pregoreli? Vas morda boli hrbet? Za vaše težave obstaja hitra rešitev! Talaso Strunjan je v svojem talasoterapevtskem jedru zdraviliški center, kjer izkušeni strokovnjaki poskrbijo za vaše zdravje.

V Strunjanu poskrbimo za boljše počutje ob degenerativnih revmatskih boleznih hrbtenice in sklepov, po operacijah na gibalnem sistemu, lajšamo težave pri boleznih dihal in pri kronični kožni dermatozi. 7-dnevni program zdravljenja vključuje začetni posvet pri zdravniku, 10 terapij, določenih na osnovi posveta pri zdravniku, nordijsko hojo in telovadbo v bazenu pod strokovnim vodstvom fizioterapevta. Cena programa: 205,00 EUR, za člane Kluba Term Krka: 184,50 EUR.

Seveda je zdravljenje še učinkovitejše, če izbrani teden dejansko preživite v zdravilnem okolju neokrnjenega krajinskega parka. Namestitev v hotelih Talasa Strunjan zagotavlja vse ugodje in udobje, ki ga potrebujete – vključno s pestrim animacijskim programom, gibanjem na zraku z zdravilnimi aerosoli … Med bivanjem pa lahko opravite tudi kardiološke diagnostične preiskave (EKG, UZ srca in karotidnega ožilja, cikloergometrija), meritev kostne gostote (denzitomerijo), ultrazvočno preiskavo sklepov in mehkih tkiv.

Če potrebujete le sprostitev – to jesen vam za boljše fizično počutje ponujamo dva učinkovita programa: program Sprostitev hrbta vključuje 1 ročno masažo hrbta (30 min.), 1 oblogo telesa s fangom in 1 morsko kopel Niagara. Cena programa: 66,00 EUR, za člane Kluba Term Krka: 59,40 EUR. Program Salia pa vključuje 1 polovično ročno masažo telesa (30 min.), 1 morsko kopel Niagara in 1 vstop v svet savn (3 ure). Cena: 52,00 EUR, za člane Kluba Term Krka: 46,80 EUR.

Več o ponudbi >>

 
News10_m News10_1_m

Novo v Termah Zreče! Hotel Atrij

Privoščite si prijetno razvajanje in sproščujoč pogled na lepoto vseh letnih časov ter se prepustite mirnemu in harmoničnemu doživetju ob vznožju zelenega Pohorja na popotovanju skozi svetove Sawaddee, svet daljnih dežel, Romantika, razvajanje v dvoje ter Spa & Beauty v IDILI, novem Wellness & Spa centru v Termah Zreče.

V prijetnem okolju nove restavracije se predajte bogatim okusom raznolikosti ob izbranih kulinaričnih mojstrovinah, ki združujejo sodobne trende v zdravem načinu prehranjevanja, s skrbnim ohranjanjem tradicionalnih prvin, ter spoznavajte značilnosti izjemnega vinorodnega okoliša, ki nas obdaja ali se seznanjajte z edinstveno raznolikostjo slovenskih vin v rustikalno urejeni vinoteki.

Preprosto uživajte v pestrosti novih doživetij v Termah Zreče.

Otvoritev: JESEN 2011

NOVA DOŽIVETJA V HOTELU ATRIJ V TERMAH ZREČE že od 66,00 €/ dan

Več o ponudbi >>

 
News11_m

Podarimo 50% popust!

Cena: 189,00 € za prvo osebo ter samo 94,50 € za drugo osebo. Ne zamudite, akcija velja le do 30.9.2011 in število sob je omejeno!

Več o ponudbi >>

 
News12_m

Barvita jesen v Termah Ptuj

Jesen je čas, ko lahko v Termah Ptuj uživate v živopisnih barvah, ki jih ustvarja narava. Tudi za ta letni čas so na voljo številni ugodni programi bivanja v Grand Hotelu Primus****superior, v apartmajih***, bungalovih*** ali počitniških hišicah***. Lahko si privoščite katerega od sproščujočih postopkov v hotelskem wellness centru Valens Augusta ali pa užijete še zadnje tople sončke žarke ob sladkanju s Primusovo tortico. Po pešpoti se lahko podate do najstarejšega slovenskega mesta ali se s kolesom popeljete po okolici Ptuja in obiščete kakšno lokalno turistično domačijo.

Termalni Park vse leto vabi na kopanje v zdravilno mineralizirani termalni vodi, kjer se lahko sproščate z vodno-zračnimi masažami ali rekreativno zaplavate v olimpijskem bazenu. Okrepčate pa se lahko v Restavraciji Zila.

Več o ponudbi >>

 
 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke