Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Dvorane v Talaso Strunjan


Potepi po okolici


Krajinski park Strunjan, istrske posebnosti in zanimivosti, panoramski morski izleti – Talaso Strunjan je odlično izhodišče za kratke sprehode, poldnevna ali daljša potepanja!

Del dneva za načrtovane obveznosti. Nato kopanje v bazenu ali morju. Sprehod po poteh krajinskega parka. Poldnevni izlet do znamenitosti. Morda vinska degustacija?

Poldnevni izleti z doživetji


Obogatite strunjanski dan s potepom po Piranu, srednjeveškem mediteranskem mestu, ki je en sam velik muzej. Poleg strunjanskih obiščite tudi soline v Sečovljah z muzejem solinarstva. Odločite se za voden izlet v Krkavče, eno najstarejših istrskih vasi, in doživite ogled oljarne. Naj vas odpeljemo v Hrastovlje s cerkvijo Sv. Trojice, ki slovi po freski Mrtvaški ples iz 15. stoletja, ali v Kubed z ostanki srednjeveške utrdbe in s peterokrakim zvonikom. Iz Strunjana so možni izleti v kraško podzemlje – v Postojnsko jamo, v Škocjanske jame, v Lipico s kobilarno slovitih belih konj in še marsikam!

Morje iz druge perspektive


Za skupine je mogoče organizirati panoramske izlete z ladjo! Z morja so pogledi na strunjanski klif, največjo znano obmorsko flišno steno ob vsej jadranski obali, še mogočnejši.

Okusi Istre


Če želite, lahko za vašo družbo pripravimo tudi vodene vinske degustacije. Vinorodna dežela Primorje je polna plemenitih zakladov!

Sprehajalne poti po krajinskem parku


Območje Strunjana je polno naravnih in kulturnih zanimivosti, velik del območja je zaščitenega kot krajinski park. Do znamenitosti vodijo urejene sprehajalne poti, ki povezujejo Strunjan tudi s Piranom in z Izolo.


Talaso Strunjan
Strunjan 148
6323 Strunjan
  
Nataša Mihajlović
Tel:  07 39 42 514
041 662 432
   
natasa.mihajlovic@terme-krka.si
www.terme-krka.si
 Postavitve in kapacitete


Število udeležencev za posamezno postavitev
  ime dvorane
površina
m2
           

Seminarska dvorana v Hotelu Svoboda

150 20 40 40 40 80 120
Seminarska dvorana v Hotelu Laguna 80 30 25 30 30 60 80
Iskalnik dvoran
Število udeležencev:

od 1 do 50
od 51 do 100
od 101 do 150
od 151 do 200
nad 200

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke