Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Organizacija dogodkov v Termah Čatež

 

Poslovni center mnogih priložnosti


Terme Čatež so eden največjih ponudnikov kongresnih zmogljivosti v Sloveniji. V sodobno opremljenih konferenčnih dvoranah na Čatežu, Mokricah, v Kopru in Portorožu lahko sprejmejo do 900 udeležencev poslovnih in družabnih dogodkov.
Poslovne centre odlikujejo prijetno opremljeni konferenčni prostori, spremlja pa jih izbrana gostinska ponudba, kakovostna hotelska namestitev in ponudba wellness programov, golf izziv na bližnjem gradu Mokrice ter atraktivni kompleks notranjih in zunanjih bazenov.

Prilagodljive postavitve in sodobna oprema


V klimatiziranih dvoranah z dnevno svetlobo je možna različna postavitev, udeležencem srečanj pa je na razpolago sodobna tehnična oprema:
  • LCD-projektor,
  • pomično platno,
  • flip chart,
  • ozvočenje,
  • WiFi.

Poskrbljeno tudi za druženje


Pestra ponudba spremljevalnih programov – Termalna riviera, wellness programi, športne vsebine - so zagotovo pomemben motiv za izvedbo velikega števila poslovnih dogodkov. Poslovno srečanje, organizirano v Termah Čatež, namreč lahko postane tudi uspešen družabni dogodek.

Terme Čatež, d.d.
Topliška c. 35
8251 Čatež ob Savi
  
 Tel:  07 620 70 92
 Faks:  07 620 78 05
 mice@terme-catez.si
 www.terme-catez.si 
 
Iskalnik dvoran
Število udeležencev:

od 1 do 50
od 51 do 100
od 101 do 150
od 151 do 200
nad 200

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke