Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Organizacija dogodkov v Termah Olimia


Poslovno središče Terme Olimia

kjer se poslovno združi s prijetnim


Danes so poslovna srečanja vse prej kot samo formalno druženje. Če želite, da vaš dogodek res navdihne, smo Terme Olimia pravi naslov. Že šesto leto zapored podiramo mejnike v slovenskem wellness turizmu in smo celoviti ponudnik selfness storitev v Sloveniji, zato vam lahko zagotovimo edinstveno, predvsem pa drugačno poslovno srečanje.

Ustvarjamo vzdušje, ki navdihuje:

  • 8 tehnično odlično opremljenih dvoran in sejnih sob v sklopu kongresnega centra Olimia je zasnovanih kot večnamenski prostori, primerni za različne vrste srečanj, s kapaciteto do 750 udeležencev;
  • Wellness Orhidelia - najprestižnejši ter že 6. leto zapored Naj wellness v Sloveniji;
  • selfness zgodba: spoznavanje/učenje veščin, ki jih je nujno obvladati, da bi uspešno upravljali s stresom (hišni sprostitveni ritual, dihalne tehnike, meditacije z vizualizacijo, terapije z glasom, plesom …) – privoščite udeležencem srečanja drugačen odmor;
  • klub za večerne dogodke in prostor za večerno druženje ob pokušini vin, tematski dogodki na bazenu in v savnah;
  • izbrana kulinarična ponudba, s poudarkom na okusni vitalni hrani;
  •  raznolike dejavnosti za prosti čas (izlet s cestnim vlakom, ogled samostana v Olimju, degustacije, streljanje na glinaste golobe, golf …).
Pri izvedbi srečanj z veseljem prisluhnemo vsem vašim željam, s ciljem, da vam in vašim udeležencem zagotovimo nepozaben poslovni dogodek. Mice destinacija, kamor se boste z veseljem vračali.

Opremljenost dvoran


S sodobno avdio-video tehniko, nekatere imajo tudi dnevno svetlobo: pomično projekcijsko platno, ozvočenje, govorniški pult, predsedniško omizje, demo tabla z listi, možnost dostopa do interneta, LCD projektor, osebni računalnik, sistem za simultano prevajanje s premičnimi kabinami, videokonferenčna tehnika, dokumentirna kamera, telefonski in internetni priključek v dvoranah.

Dodatna ponudba: strokovna pomoč (organizacija, svetovanje), restavracija, lastna pogostitev, poseben prostor za pogostitev, dejavnosti za prosti čas, parkirni prostor, incentive programi, teambuilding programi.


 
Terme Olimia
Zdraviliška cesta 24
3254 Podčetrtek
  
Anja Tihec, MICE
Tel:  03 829 78 70
GSM: 041 676 040
Faks: 03 582 90 09
www.terme-olimia.com
anja.tihec@terme-olimia.com
 
Iskalnik dvoran
Število udeležencev:

od 1 do 50
od 51 do 100
od 101 do 150
od 151 do 200
nad 200

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke