Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Organizacija dogodkov v Termah Portorož


Kongresni center Portus – ko posel postane užitek


Kongresni center Portus s svojimi dvoranami, poimenovanimi po znanih pomorščakih in raziskovalcih, se nahaja v osrčju resorta LifeClass. Sedem dvoran, ki se razprostirajo na 1.600 kvadratnih metrih, lahko skupno sprejme do 1.100 gostov. Resort nudi dodatne zmogljivosti v dveh dvoranah v Grand Hotelu Portorož in dvorani v hotelu Riviera.

Uspeh Vašega poslovnega dogodka je naše zadovoljstvo


V Kongresnem centru je mogoče organizirati najrazličnejše prireditve: od poslovnih srečanj in sestankov do konferenc in strokovnih kongresov, seminarjev, izobraževanj, predstavitev, razstav. Organizatorjem in udeležencem kongresov so na voljo sodobna tehnična oprema, poslovni prostori, internetne povezave in strokovna podpora osebja.

Dodatna ponudba za udeležence poslovnega dogodka


Ne glede na to, koliko prostega časa imajo kongresni gostje na razpolago, ga lahko izkoristijo za sprostitev in razvajanje v Termah & Wellness LifeClass. Tu lahko nudimo termalne in wellness storitve tudi večjim skupinam udeležencev istočasno.


 
LifeClass Hotels & Spa- Terme & Wellness LifeClass
Obala 33
6320 Portorož
  
Tel:  05 692 90 39
Faks:  05 692 90 03
sales@lifeclass.net
www.lifeclass.net
 
 
Iskalnik dvoran
Število udeležencev:

od 1 do 50
od 51 do 100
od 101 do 150
od 151 do 200
nad 200

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke