Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Organizacija dogodkov v Termah Ptuj


Zgodba antične rimske tradicije, ki je prepletena v podobi in ponudbi Grand hotela Primus****Superior, bo vašemu srečanju pripisala posebno vrednost. Za organizacijo konferenčnih dogodkov na visoki ravni ponujamo dva konferenčna ter tri seminarske prostore z dnevno svetlobo ter pogledom na lepote Ptuja in okolice. Večnamenske konferenčne dvorane, sejne sobe in Klub Gemina XIII sprejmejo od 20 do 250 oseb. Sodobna tehnična podpora organizatorjem in udeležencem zagotavlja vrhunsko izvedbo najrazličnejših prireditev. V vseh konferenčnih in seminarskih dvoranah, na recepciji in v hotelski avli je uporaba Wireless-interneta brezplačna.

Opremljenost dvoran


Obe dvorani, sejne sobe in klub Gemina XIII so opremljene s sodobno tehnično opremo. V navedenih prostorih vam lahko omogočimo najrazličnejše oblike postavitev stolov in miz , prilagojene potrebam in željam naročnikov.

Dvorana Tacit – LCD, CD, DVD, ozvočenje, platno.
Dvorana Cicero in seminarske sobe LCD, platno.

Po naročilu vam priskrbimo tudi table flipchart, opremo za prevajanje ter drugo tehnično opremo.


Terme Ptuj d.o.o.
Pot v toplice 9
2251 Ptuj
  
 Tel:  02 749 45 28
 051 655 121
 Faks:  02 749 45 24
 tanja.bozic@terme-ptuj.si
 www.terme-ptuj.si
 
Iskalnik dvoran
Število udeležencev:

od 1 do 50
od 51 do 100
od 101 do 150
od 151 do 200
nad 200

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke