Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Organizacija dogodkov v Termah Topolšica


V prijetnem okolju je tudi delati prijetno. V Termah Topolšica pripravljamo manjše seminarje, predavanja, pogovore in različne izobraževalne delavnice. Na voljo je sodobno opremljena seminarska dvorana (do 60 oseb) in več manjših prostorov (do 25 oseb).

Poleg tega lahko udeleženci kongresov uživajo tudi v naši ponudbi, ki temelji na naravnih zdravilnih faktorjih termalni vodi in blagi srednjegorski klimi z dosti sončnimi dni.

Nastanitev je možna v hotelu Vesna*** ali v novih apartmajskih hišicah****. Novi Center zdravja in dobrega počutja je prava oaza miru in sprostitve za počitek in nabiranje moči po napornih kongresnih dejavnostih. Vodo zdravilnega termalnega vrelca smo ujeli v notranje - zunanji bazenski kompleks in letni vodni park Zora. Za ljubitelje sproščenega gibanja in merjenja športnega duha so v neposredni bližini hotela tri tenis igrišča z možnostjo igranja tudi v zimskem času, balinišče, nudimo pa tudi izposojo koles za raziskovanje bližnje okolice.

V restavraciji z do 300 sedeži in manjši z do 100 sedeži uživajte v naši bogati kulinarični ponudbi. Za krajša kramljanja sta kot nalašč aperitiv bar in kavarna z vrtom, ki poleg številnih pijač ponuja obilo sladkih užitkov.

V Termah Topolšica je tudi ob delu mogoče doživeti pomirjujočo spokojnost bližnjih gozdov in svežino parkov pod oknom, skozi katerega se prebuja nov dan.


Terme Topolšica
Topolšica 77
3326 Topolšica
  
Tel:  03 89 63 106
Faks:  03 89 63 400
info@t-topolsica.si
www.t-topolsica.si
 
Iskalnik dvoran
Število udeležencev:

od 1 do 50
od 51 do 100
od 101 do 150
od 151 do 200
nad 200

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke