Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Organizacija dogodkov v Thermana Laško


Nov, sodoben in edinstven Kongresni Center Thermana Park Laško, v osrčju Slovenije ob reki Savinji, ponuja na 3.700m2 osem sodobno opremljenih dvoran in tri sejne sobe. Najsodobnejša oprema omogoča izpeljavo dogodka na profesionalni ravni. Vse dvorane imajo dnevno svetlobo in možnost popolne zatemnitve. V njem so moderno urejeni skupni prostori ter preddverje, kjer se lahko srečajo gostje na pogostitvi, sprejemu, prireditvi, ali pa služi kot razstavni prostor.

Povezan je s sodobnim hotelom, Wellness Spa Centrom ter Termalnim centrom, ki ga pokriva steklena kupola. Gostje lahko parkirajo v neposredni bližini,kjer je veliko zunanjih parkirišč in podzemna parkirna hiša.

Kongresni center v celoti izpolnjuje standarde hotela s konferenčnimi zmogljivostmi, kot jih z mednarodnimi kriteriji postavlja Zavod-Kongresnoturistični urad.

Vsi iskrivi razlogi vas vabijo, da organizirate poslovni ali družabni dogodek v središču Slovenije v Kongresnem centru Thermana Park Laško!


Thermana Laško
Zdraviliška cesta 6
3270 Laško
  
Kongresni center Wellness Park Laško
Tel:  03 42 32 10003 42 32 100
Faks:  03 42 32 010
kongresi@thermana.si
www.thermana.si
 
Iskalnik dvoran
Število udeležencev:

od 1 do 50
od 51 do 100
od 101 do 150
od 151 do 200
nad 200

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke