Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Nastanitev


Najboljše nastanitve za goste v slovenskih naravnih zdraviliščih ponujajo hoteli. Izbirate med hoteli različnih kategorij. Največ je hotelov s tremi in štirimi zvezdicami, dva hotela pa se ponašata s petimi zvezdicami. Od kategorije in obsega storitev, ki jih ponujajo hoteli, je odvisna tudi njihova cena. Hotelski objekti, ki sodijo v zdraviliški sklop, glede na mednarodno klasifikacijo od ene do petih zvezdic ponujajo različne stopnje udobja, opremljenosti in storitev. V zadnjih letih so hoteli s 4 zvezdicami v slovenskih naravnih zdraviliščih pridobili še oznako superior.

Poleg hotelske ponudbe in vrhunsko opremljenih sob so gostom na voljo tudi apartmaji. Primerni so za družinsko preživljanje počitnic z otroki ter za tiste, ki so individualisti po srcu. V Pomurju, na Štajerskem in v nekaterih predelih slovenske obale zdraviliško naselje sestavljajo tudi sodobno opremljeni bungalovi in počitniške hišice, kjer si gostje lahko kuhajo sami. Če ste bolj avanturistične narave, pa ima nekaj naravnih zdravilišč na voljo tudi posebne kampe, ki ponujajo svojevrstno doživetje. V kampih so seveda dobrodošle prikolice, v prijetnem okolju termalnih vrelcev pa se bo našel prostor tudi za vaš avtodom.
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke