Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Izleti


Izleti po poteh dediščine Dolenjske, Posavja in Bele krajine so nekaj posebnega. Vaša prva postojanka je lahko že kraški izvir reke Krke, ki preseneča radovedneže s svojo živahnostjo in nepredvidljivim kraškim značajem. V jami pri izviru biva edinstvena človeška ribica, ki je znana v slovenskih kraških jamah.

Zanimiv izlet si lahko omislite tudi do žužemberškega gradu iz 13. stoletja ter pot nadaljujete po dolini Krke mimo Dvora, kjer je nekoč delovala Auerspergova železolivarna. Krka s svojim tokom od Novega mesta pelje do gradu Otočec, edinega slovenskega vodnega gradu, sezidanega na otoku sredi reke. Grad, preurejen v hotel s pridihom starih časov, je izhodišče slikovitih sprehajalnih poti.

Dolenjska in Posavje sta primerna tudi za izlete po vinskih cestah, kolesarske ture, rafting ali spust s kajakom po rečnih brzicah, pravi užitek pa je tudi pokušina dolenjskih dobrot in pristnega dolenjskega in belokranjskega vina. Turisti najbolj poznajo Dolenjsko in Posavje po treh zdraviliščih, DolenjskihŠmarjeških Toplicah in Termah Čatež.
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke