Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Izleti


Obiskovalcem Prekmurja so na voljo številni izleti, na katerih lahko dodobra spoznajo vse značilnosti regije. Če se odločite za ogled Prekmurja, nikakor ne smete zamuditi obiska oljarne za pridelavo bučnega olja v eni izmed prekmurskih vasic, prav tako vas bo navdušila prekmurska lončarska obrt v Filovcih. V vasi Lipovci si pod vodstvom lahko ogledate prikaz tradicionalnega ročnega pletenja košar ali se podate na vinsko pot po lendavskih goricah.

Izletniki avanturisti se odločijo tudi za spust po Muri s kajaki, izjemno lep izlet pa vas čaka na poti po Krajinskem parku Goričko, kjer se prepletajo kulture treh narodov, podobe treh krajin in vplivi treh podnebij. Izletniška pot vodi tudi mimo Bukovniškega jezera in njegovih zdravilnih energetskih točk. Tam se je možno sprehoditi okoli jezera, si ogledati kapelico Sv. Vida in poizkusiti vodo iz izvira, ki ima po izročilu zdravilne učinke.
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke