Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Kulinarika


Pomurje odlikuje čudovita pristna domača kulinarika. Najbolj znani jedi sta prekmurska gibanica in bograč. Prekmurci zelo radi postrežejo tudi s šunko iz tünke, bujto repo, dödöle ter zaseko. Prava specialiteta je še opečen kruh, namazan s česnom in zaseko. Iz prekmurske kuhinje bo vedno zadišalo tudi po zavitkih z različnimi nadevi: jabolka, slive, repa ...

V pomurski kulinarični ponudbi boste vedno našli odlično pripravljene domače marmelade, likerje, žganja ter kvalitetna, predvsem bela, vina. Kot dodatek jedem se največkrat uporabljata bučno olje in ostra paprika, ki sta pravi posebnosti pomurske kulinarike.
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke