Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Kulturne znamenitosti


Pomurje je prava zakladnica kulturnih znamenitosti. Rotunda v Selu je bila zgrajena v prvi polovici 13. stoletja. Postavili naj bi jo vitezi templjarji, narejena pa je iz doma izdelane opeke. Izjemno zgodovinsko vrednost ima Plečnikova cerkev v Bogojini. Stara cerkev Gospodovega vnebohoda je na istem mestu stala že v 14. stoletju in zaradi značilnih gotskih značilnosti spada v prekmursko skupino gotskih cerkva.

V bližini Bukovniškega jezera se nahaja kapela Sv. Vida, zgrajena v 19. stoletju, znana pa je tudi še ena kulturna znamenitost, to je več kot 600 let stara martjanska cerkev Sv. Martina, z enim najlepših gotskih zvonikov na Slovenskem. Ena od kulturnih znamenitosti je tudi evangeličanska cerkev v Murski Soboti iz 17. stoletja ter Grad Grad na Goričkem iz 13. stoletja kot največja graščina na Slovenskem.
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke