Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Izleti


Predlogov za izlete na Primorskem je nešteto, eno od krasnih izhodišč je Obala, kjer se je ohranilo nekaj koščkov neokrnjene narave. Eden najzanimivejših in najskrivnostnejših krajev ob našem morju so Sečoveljske soline ob reki Dragonji tik ob meji s Hrvaško. Tu je urejen Solinarski muzej, priljubljena izletniška točka pa je tudi krajinski park, kjer domujejo zaščitene ptice.

Obiščete lahko tudi številne vinske kleti in osmice, ki so značilne za ta del Primorja. Tam vam bodo pripravili pristno degustacijo priznanih primorskih vin. Izlet lahko nadaljujete do Pirana, kjer sta urejena Pomorski muzej in akvarij. Očarala vas bo Vipavska dolina z gradovi in Ajdovščina, kjer je še dobro ohranjena rimska utrdba.

Priljubljena izletniška točka je tudi Most na Soči, gručasto naselje nad sotočjem rek Soče in Idrijce, kjer so izkopali grško obredno skodelico iz 5. stol. pr.n.št. Nepozabno doživetje pa je vožnja z muzejskim vlakom po Bohinjski progi skozi najdaljši železniški predor pri nas.
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke