Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Kulinarika


Primorska kuhinja sodi v vrh slovenske kulinarike in je s celo paleto okusov zelo raznolika. Zaradi vpliva Mediterana ponujajo lokalne kuhinje vse do Tolminskega lahkotno in okusno hrano, ki bo zadovoljila še tako zahtevne goste.

Morske specialitete, testenine in rižote z morskimi sadeži, brodet, idrijski žlikrofi, kraški pršut, jota, njoki s češpljami, štruklji in znamenite soške postrvi – to je le nekaj domačih jedi iz bogatega izbora tega območja. Tipičnim primorskim jedem domačini radi dodajajo začimbe, pinjole, dateljne, fige in orehe.

Pokrajino odlikujejo tudi odlična primorska in kraška vrhunska bela ter rdeča vina, ki dodatno obogatijo kulinarične specialitete. Vse to vam bodo ponudili na turističnih kmetijah in osmicah, ki so posejane po vinskih cestah, od Krasa, Goriških Brd, do Obale.
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke