Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Izleti


Štajerska je odlično izhodišče za številne izlete, saj naravnih in kulturnih znamenitosti na poti nikoli ne zmanjka. Pohodniki in smučarji bodo svoj mir in raj našli na zelenem Pohorju, kjer so ob smučiščih speljane pohodniške poti, dobro obiskani pa sta tudi naselji Lovrenc in Ribnica na Pohorju. Prava zakladnica umetnosti in druženja je Maribor z Lentom, kjer se odvijajo tradicionalne kulturne, glasbene in turistične prireditve. Tu raste najstarejša trta na svetu.

Podravje je posejano z vinorodnimi griči, kjer se vije kar nekaj vinsko-turističnih cest. Tam lahko ljubitelji vinske kapljice in dobrot okušajo odlične štajerske specialitete in vrhunska vina. Mnogi izletniki se radi vračajo tudi na Ptuj, ki slovi kot najstarejše mesto v Sloveniji. Razpoznavni znak mesta je Ptujski grad, nikakor pa ne smete zamuditi tradicionalnega kurentovanja na Ptuju. Nedaleč stran se nahaja znana romarska pot na Ptujski Gori.

Priljubljene izletniške točke so tudi Konjiška gora, Paški Kozjak, Boč in Donačka gora. Ob vznožju te gore se je razvilo naselje Rogatec z Muzejem na prostem, malo nižje v Obsotelju, kjer je tudi nekaj termalnih izvirov, pa mnogi izlet izkoristijo za obisk slastne čokoladnice v Olimju. Ljubitelji cvetja se lahko podajo v Mozirski gaj, kjer vsako leto pripravijo čudovito razstavo rož.
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke