Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Kulinarika


Pravo razkošje dobrih okusov boste našli v štajerski kulinariki. Štajerci cenijo svoja vina in prisegajo nanje enako kot na vse okusne specialitete štajerske kuhinje. Izbor štajerskih jedi je velik - gobova juha z ajdovimi žganci, vampi, štajerska kisla juha, pečenice in domače klobase s kislim zeljem, sirovi štruklji, jabolčni zavitek in prleška gibanica – vse to ponujajo številne domače gostilne z večletno tradicijo. Simbolne jedi v štajerski kulinariki so tudi prosene, ječmenove in ajdove kaše.

Prava mojstrovina te gastronomske regije je tudi zgornjesavinjski želodec, sušena mesnina iz najbolj kakovostnega svinjskega mesa in slanine. Pravo sozvočje belih in rdečih avtohtonih sort vina ter domačih jedi boste doživeli na turističnih kmetijah in vinotočih, ki se nahajajo na vinskih cestah in so izvrsten kraj za popestritev obiska Štajerske. Kulinaričnih dobrot je v teh krajih več kot dovolj, k njim pa se odlično poda izvrstna žlahtna kapljica iz okoliških vinorodnih gričev.
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke