Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Šport in zabava


Slovenska zdravilišča so se razvila sredi naravnega okolja in poleg zdravljenja ponujajo obilo možnosti za šport in rekreacijo v naravi, na odprtih ali zaprtih igriščih. Zdraviliška ponudba vključuje veliko zabave, potepanja in raziskovanja lokalnih posebnosti in znamenitosti.

Vaše počitnice v zdraviliščih lahko obogatite s številnimi rekreativnimi dejavnostmi in z njimi zapolnite vsako minuto vašega prostega časa. Rekreacija vam bo omogočila nepozabna doživetja, ker pa se večina aktivnosti odvija v naravi, blagodejno vplivajo na vaše zdravje in počutje.

Športne in rekreativne dejavnosti so izjemno pestre. Čakajo vas neverjetna vodna doživetja privlačnih notranjih in zunanjih bazenov, ki se razprostirajo na več kot 43.000 m2 vodnih površin, na svoj račun bodo prišli ljubitelji tenisa, golfa, minigolfa, kegljanja, balinanja, za vse, ki bi radi dodatno oblikovali svoje telo, organizirajo še jutranjo gimnastiko. Tam, kjer se zdravilišča združujejo z rekami in jezeri, je možno tudi čolnarjenje, lov in ribolov. Ponekod so športne aktivnosti dopolnili z jahanjem konj. Spomladi in jeseni vas vabijo barvite pohodniške in kolesarske poti, slovenska naravna zdravilišča pa so tudi vedno bolj popularna izhodišča za treking izlete po bližnji okolici. Gostje imajo za vse športne dejavnosti posebne ugodnosti in popuste.

Na svoj račun pridejo ljubitelji plesa in večerov z živo glasbo ter kulturnih prireditev, v vseh letnih časih pa se zabavne igre in dogodki odvijajo tako na peščenih plažah, na vodi, kot v zraku. V paleti vseh športnih in zabavnih aktivnosti boste zagotovo našli tudi nekaj za vas.

Šport in zabava

                           
golf                                        
minigolf                                                 
tenis                                             
tenis v hali                                      
kegljišče                                        
balinišče                                         
trim steza                                            
konjeništvo                                             
kolesarjenje                                             
smučanje, tek na smučeh                                       
čolnarjenje                                          
lov                                           
ribolov                                                
treking                                            
pohodništvo                                                
vinske ceste                                             
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke