Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Šport in zabava


Slovenska zdravilišča so se razvila sredi naravnega okolja in poleg zdravljenja ponujajo obilo možnosti za šport in rekreacijo v naravi, na odprtih ali zaprtih igriščih. Zdraviliška ponudba vključuje veliko zabave, potepanja in raziskovanja lokalnih posebnosti in znamenitosti.

Vaše počitnice v zdraviliščih lahko obogatite s številnimi rekreativnimi dejavnostmi in z njimi zapolnite vsako minuto vašega prostega časa. Rekreacija vam bo omogočila nepozabna doživetja, ker pa se večina aktivnosti odvija v naravi, blagodejno vplivajo na vaše zdravje in počutje.

Športne in rekreativne dejavnosti so izjemno pestre. Čakajo vas neverjetna vodna doživetja privlačnih notranjih in zunanjih bazenov, ki se razprostirajo na več kot 43.000 m2 vodnih površin, na svoj račun bodo prišli ljubitelji tenisa, golfa, minigolfa, kegljanja, balinanja, za vse, ki bi radi dodatno oblikovali svoje telo, organizirajo še jutranjo gimnastiko. Tam, kjer se zdravilišča združujejo z rekami in jezeri, je možno tudi čolnarjenje, lov in ribolov. Ponekod so športne aktivnosti dopolnili z jahanjem konj. Spomladi in jeseni vas vabijo barvite pohodniške in kolesarske poti, slovenska naravna zdravilišča pa so tudi vedno bolj popularna izhodišča za treking izlete po bližnji okolici. Gostje imajo za vse športne dejavnosti posebne ugodnosti in popuste.

Na svoj račun pridejo ljubitelji plesa in večerov z živo glasbo ter kulturnih prireditev, v vseh letnih časih pa se zabavne igre in dogodki odvijajo tako na peščenih plažah, na vodi, kot v zraku. V paleti vseh športnih in zabavnih aktivnosti boste zagotovo našli tudi nekaj za vas.

Šport in zabava

                         
golf                                      
minigolf                                              
tenis                                          
tenis v hali                                   
kegljišče                                     
balinišče                                      
trim steza                                         
konjeništvo                                          
kolesarjenje                                          
smučanje, tek na smučeh                                    
čolnarjenje                                       
lov                                         
ribolov                                           
treking                                         
pohodništvo                                             
vinske ceste                                          
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke