Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Na bazenu


Bazenska ponudba slovenskih naravnih zdravilišč je iz leta v leto bogatejša. Obiskovalce čaka nepozabno plavanje v zunanjih in notranjih bazenih, tudi z ogrevano vodo, vse to na več kot 43.000 m2 vodnih površin. Zaplavajte v enem izmed termalnih bazenov in skozi zabavo doživite pravo vodno avanturo. V sklopu bazenske ponudbe so na voljo različne podvodne masaže in vodne rekreacije, vodene ali za posameznike.

Uživate lahko v terapevtskih in masažnih bazenih, poskrbljeno pa je tudi za najmlajše, ki bodo skupaj z vami uživali v otroških bazenih. Zelo dobro so obiskani tudi whirlpool bazeni. Tudi na zunanjih površinah zdravilišč ponujajo različne aktivnosti v rekreacijskih masažnih bazenih, na prostem v otroških bazenih z obvodnim igriščem pa se bodo lahko zabavali tudi najmlajši.

Vodna doživetja v bazenih so obogatena še z raznimi animacijskimi programi na in ob vodi, ljubitelji bazenskih dogodivščin pa bodo na svoj račun prišli v vodnih parkih z igrali in tobogani.
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke