Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Na igriščih


Slovenija ponuja vrsto športnih aktivnosti, s katerimi se lahko ukvarjate v dneh, ko je slabo vreme, pa tudi ob drugih priložnostih oziroma v času bivanja v zdraviliščih. Gostom in ostalim posameznikom so na voljo športne dvorane in telovadnice, kjer se lahko na zunanjih ali notranjih igriščih ukvarjajo s športi kot so košarka, rokomet, tenis, badminton, odbojka, squash, poleg tega pa lahko igrišče izkoristijo tudi za veščine borilnih športov. Ljubitelji športa se lahko na igrišču odločijo za različne organizirane ali vodene vadbe, ponekod so zgrajeni celo športno – rekreacijski centri, kjer najdete ponudbo različnih športov na enem mestu.

Poleg športa na igriščih nekateri športni centri omogočajo vodeno vadbo tudi za fitnes, aerobiko, pilates in jogo. V večjih mestih je v določenih dvoranah ali na zunanjih igriščih poskrbljeno tudi za posebne aktivnosti kot je plezanje. Izvrsten namig za preživetje sproščenega in družabnega večera je lahko obisk bowling centra ali igrišča za golf in mini golf.
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke