Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

V dvorani


Če ste vedno radi v gibanju in vam šport pomeni del vašega vsakdanjika, potem vam ob športnih aktivnostih v dvorani, ki jih ponujajo športni in rekreativni centri, nikoli ne bo dolgčas. Dvoranskih aktivnosti se obiskovalci športnih centrov in zdravilišč udeležujejo ob različnih priložnostih, hkrati pa je to odlična priložnost za spoznavanje in druženje. Na voljo so športne dvorane in telovadnice, kjer se lahko ukvarjate s številnimi športi, kot so tenis, badminton, squash, nogomet in odbojka. Za skupine organizirajo tudi različne vodene vadbe in treninge.

V športnih dvoranah si lahko telo oblikujete tudi ob aerobiki, fitnesu, pilatesu in jogi. V večjih mestih je v določenih dvoranah poskrbljeno tudi za zelo posebne aktivnosti kot je športno plezanje. Izvrsten namig za preživetje sproščenega in družabnega večera je lahko obisk bowling centra, ponekod pa se gostje v posebnih dvoranskih zaprtih ali odprtih prostorih zabavajo pri kegljanju. Gostje zdravilišč se ob predhodni najavi lahko udeležijo vseh športnih aktivnosti v okoliških dvoranah.
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke