Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

V naravi


Doživljanje Slovenije je najbolj pristno v naravi, na prostem. Naravnih  znamenitosti je v Sloveniji v izobilju in smo ena redkih držav, kjer se lahko iz smučišča v uri in pol spustimo do morja. Pestro rastlinstvo in živalstvo ter razgibane pokrajine vabijo skozi vse leto. Slovenija ima izjemno bogato naravno dediščino, več kot tretjina slovenskega ozemlja pa je zaščitenega. Ko se po tematskih poteh podajate na podeželje ali v naravne parke, se zavedajte pomembnosti, da želijo v taki naravi uživati tudi drugi ljudje.

Del zelene Slovenije ste tudi vi, kot obiskovalec. Zeleno barvo dajejo Sloveniji predvsem gozdovi. Pokrivajo skoraj 60 % ozemlja, med njimi so tudi pragozdovi. Da bi ohranili vse te naravne danosti, vsako leto posadimo več kot milijon dreves. Skoraj 50 slovenskih naravnih parkov ponuja izredne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, očaralo vas bo več kot 300 slapov in 87 termalnih vrelcev.

Slovenska naravna zdravilišča in terme so se razvila sredi vseh teh naravnih posebnosti in tudi to jim poleg termalnih vrelcev daje pravi pečat odličnosti. Naravnim zdraviliščem daje svoj poseben čar še bližina morja in vinorodnih gričev, veliko aktivnosti se odvija tudi v bližini sotočij rek in jezer. Ker so v neposredni bližini številnih naravnih danosti, so zdravilišča odlična izhodišča za izlete, sprehode in rekreacijo v naravi, ki vključuje razne športne dejavnosti, kot so smučanje, košarka, nogomet. Zdravilišča svojim gostom nudijo številne možnosti, da svoj prosti čas izkoristijo tudi v bližnji naravi.
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke