Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Konjeništvo


Konjeništvo in jahanje imata v Sloveniji po zaslugi kobilarne Lipica, zibelke svetovno znanih lipicancev, večstoletno tradicijo. Doživetje Slovenije v konjskem sedlu nudijo številni konjeniški centri, turistične kmetije in ranči. Jezdite lahko po ograjenih območjih kmetij ali pa vas vodniki konj povedejo na travnike in v gozdove. Možne so tudi daljše jahalne ture. 

Če še ne znate jezditi, vam v konjeniških centrih in na rančih omogočajo začetne in nadaljevalne tečaje ter tečaje dresurnega jahanja. Marsikje so na voljo poniji za otroško zabavo, vse več pa je tudi jahalnih klubov. V Sloveniji se razvija tudi tako imenovano terapevtsko konjeništvo ali jahanje. To je jahanje, ki je namenjeno zlasti osebam s posebnimi potrebami. Pokriva tri področja: medicino, pedagogiko in šport.
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Konjeništvo


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke