Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Smučanje


Slovenija ima več kot 40 smučišč, nekatera od teh se nahajajo v neposredni bližini naravnih zdravilišč. Vsako smučišče na svoj način ponuja popolno doživetje snežnih užitkov. Oprema za umetno zasneževanje omogoča snežne užitke tudi v milejših zimah. Glavna prednost slovenskih smučišč je, da skoraj vsa ponujajo neposreden stik z dolino. Enostavno dostopnost in bližino urbanih središč dopolnjujejo sodobne žičniške naprave.

Smučanje v Sloveniji je zelo priljubljen šport, zato se hotelski gostje v času bivanja v zdravilišču velikokrat odločijo, da obiščejo katerega od smučišč in si privoščijo pravo zimsko rekreacijo. Smučanje je organizirano, če je le dovolj snega. Gostje zdravilišč imajo na voljo tek na smučeh, deskanje, sankanje, ponekod pa zdraviliška ponudba zajema tudi šole smučanja za najmlajše.
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Smučanje


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke