Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Wellness


Wellness je dobro počutje telesa in duha ter zdrav način življenja. Je aktivnost, ki nam daje dovolj energije za srečo, zdravje in izpolnjenost. V Sloveniji se pomena wellnessa zaveda čedalje več ponudnikov teh storitev in njihovih gostov. Poleg številnih masaž je v wellness centrih vredno poskusiti različne dobrodejne terapije in obloge ter se udeležiti programov zdrave prehrane.

Wellness je harmonično, stalno gibanje. Je iskanje miru in notranje uravnoteženosti, prehranjevanje za dobro počutje telesa in duha. Je uživanje pod budnimi očmi in mehkimi rokami strokovnjakov za wellness.

V Sloveniji so wellness centri sestavni del naravnih zdravilišč, termalnih kopališč in hotelov. Najdete jih lahko tudi na podeželju, v apartmajskih naseljih in celo na ekoloških turističnih kmetijah. Večina wellness centrov ponuja fitnes, solarije, turške in finske savne, whirlpool in različne kopeli, masaže (klasične ročne, refleksne masaže stopal, limfne drenaže). Nekateri wellness centri ponujajo tudi masaže in druge storitve, ki temeljijo na starodavnih spoznanjih Vzhoda (shiatsu, reiki, ayurveda, sawadee, watsu, tui-na, scen tao, masaža z vročimi kamni). Wellness storitve izvajajo le usposobljeni strokovnjaki s certifikati. Wellness hoteli prepričajo tudi tiste, ki si želite različnih animacij, koncertov, delavnic in ogledov, ki so hrana za dušo in telo.

Ponudba wellness hotelov je razdeljena na več kategorij: spirit & mind – družabni in kulturni dogodki, izleti, delavnice, predavanja in podobno, zdravje - wellness storitve, povezane s klasično medicino in lepotnimi klinikami, vitalna kuhinja - ponudba različnih vegetarijanskih in makrobiotičnih prehran, lepota in kozmetika - ponudba lepotnih centrov, kozmetičnih masaž, pedikur, manikur in frizerskega salona, sprostitev, ugodje - ponudba različnih masaž in kopeli, vadba joge, pilatesa in tai čija.
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke