Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Kopeli


V blagodejnih učinkih termalnih in zeliščnih kopeli so uživali že naši predniki, z njimi so se zdravili na kraljevskih dvorih in palačah. Stari Egipčani so izredno cenili dehteče vonjave. Bogati moški in ženske so se vsak dan masirali z odišavljenimi olji, da so zmehčali svojo kožo in jo zaščitili pred ostro suho klimo ter uživali v blagodejnih kopelih z različnimi zdravilnimi zelišči.

Poleg zeliščnih na našo kožo in počutje ugodno vplivajo tudi mineralne kopeli, ki zaradi izjemno visoke vsebnosti CO2 izboljšujejo cirkulacijo krvi, pomirjajo, ugodno vplivajo na utrujene mišice in sproščajo celotno telo, hkrati pa prebudijo organizem in zbistrijo misli.

Zaradi izjemnih učinkov na dobro počutje in telo je mineralna kopel ena najbolj priljubljenih terapij v medicinskih centrih naravnih zdravilišč. Nekaterim kopelim za še boljši učinek dodajajo aromatična olja vrtnic in sivke, ponekod se odločajo tudi za dodatke mleka in soli, ki na nas deluje povsem sproščujoče.
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke