Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Individualne kopeli


Nekatera naravna zdravilišča ponujajo sprostitvene individualne kopeli, prilagojene posameznikovim željam. Individualne kopeli priporočajo vsem, ki živijo in delajo v stresnem okolju, saj izjemno pomirjajo, spodbujajo in ustvarjajo notranjo harmonijo telesa. Ugodno vplivajo na razpoloženje in čustva.

Individualne kopeli lahko vsebujejo kopalne soli in različna eterična olja. Osebje v lepotilnih centrih lahko individualno kopel prilagodi za razstrupljanje vašega telesa. Taka kopel zagotavlja tudi mnoge druge pozitivne učinke, kot so okrevanje po boleznih in poškodbah, pomoč pri uravnavanju krvnega tlaka, čistejšo in lepšo kožo.
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke