Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Kopeli v dvoje


Če ste bolj romantični po duši in si s svojim partnerjem želite malo miru in razvajanja v termalni vodi, potem so kopeli v dvoje vaša prava izbira. Pripravite si nepozabno čutno kopel, nabito s čustvi, hvaležni vam bosta tako vajini telesi kot vajina zveza.

Razvajajte svoje čute, poskrbite za vitalnost, poživitev in ugodje obeh. Privoščite si romantične dišeče kopeli v dvoje, ob soju sveč in kozarcu penine. Blagodejna voda bo prijetno sprostila oba, dodatki eteričnih olj pa vas bodo popolnoma prenovili. Kopel v dvoje lahko obogatite še z raznimi dodatki kot so med, mleko, dišave, čokolada in vroča zelišča.
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke