Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Lepotni tretmaji in kirurgija


Razmah lepotne kirurgije je poskrbel za to, da ženske vedno pogosteje povprašujejo po tovrstnih posegih. S posebnim doživetjem lepotnega tretmaja želijo polepšati svoj videz, zato so kirurški posegi, ki jih izvajajo v lepotnih centrih zdravilišč, postali zelo priljubljeni. V različnih programih, ki jih ponujajo, bo vsaka ženska našla nekaj, kar ustreza njenim individualnim potrebam in željam.

Lepotni tretmaji v današnjem času združujejo razkošje in način življenja. Med manjše kirurške posege, ki jih zajema estetska medicina, spada odpravljanje gub z botoxom, odprava madežev in pigmentacije, zdravljenje aken, pomlajanje kože, nudijo pa še razne liftinge obraza in telesa ter presajanje las. Z lepotnimi tretmaji in estetsko kirurgijo boste dosegli odlične in trajne rezultate v zelo kratkem času.
 
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke