Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Anticelulitna nega telesa (body wrapping)


S pomočjo najnovejših medicinskih spoznanj lahko problem prekomerne telesne teže rešujemo na več načinov. S pomočjo sodobnih, varnih in nebolečih metod preoblikujemo težavne dele telesa, svetovanje in osebni načrt prehrane pa pomagata do trajnega izboljšanja.

Body wrapping metoda je namenjena zmanjševanju obsega telesa ob istočasnem izboljševanju videza kože pri celulitu, strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Kremo za body wrapping vtrejo v kožo na mesta, kje želimo odstraniti maščobo. Nato predele telesa ovijejo s posebno folijo, ki zagotavlja, da vse fitoaromatične naravne sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravljajo želene razgradne in razstrupljevalne učinke, istočasno pa s pritiskom pospešujejo oziroma povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva. Body wrapping oziroma anticelulitna nega telesa traja približno 30 minut.
Povpraševalnik
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke