Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Korekcija oblike (dermalni polnilci)


Del lepotnih storitev so tudi korekcije oblik telesa, med pogostejše posege pa spadajo korekcije nosu, ušes in ustnic. Kožo lahko zapolnijo tudi z drugimi bolj ali manj učinkovitimi polnili, ne samo z lastno maščobo kot pri lipoliftingu.

Dermalna polnila so bolj priljubljena od invazivnih kirurških posegov, ker precej manj bolijo in manj stanejo, učinki pa so lahko zadovoljivi več let – odvisno od polnila samega. Za postopke polnjenja navadno ne uporabljajo niti anestezije, kar njihovo priljubljenost še poveča, zapleti so redki.

Z dermalnimi polnilci odpravljajo ali blažijo posledice staranja kože, ki se kaže s spremembo oblike obraza in nastankom gub zaradi sekundarnega izginevanja podkožne maščobe in dermalnega kolagena. Področja, ki jih lahko zgladijo in zapolnijo s polnili, so linije med obrvmi, med nosom, lici in kotički ustnic. Linij v očesnih kotih običajno ne popravljajo s polnilci, ker je koža na teh mestih zelo tanka; vbrizgavanje bi lahko povzročilo vidne izbokline. Dermalni polnilci pri korekcijah so manj primerni pri večjem številu gub, ki jih je mogoče učinkoviteje odpravljati ali blažiti s posegom facelift ali s kemičnim pilingom.
 
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Korekcija oblike (dermalni polnilci)


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke