Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Odprava madežev, pigmentacije


Kozmetična industrija ponuja številne izdelke za odpravo motečih madežev. V kliničnih laboratorijih že leta prisegajo na različne posege, ki moteče madeže in pigmentacijo uspešno odstranijo.

Moteči madeži se običajno pojavijo v času poletja. V obliki drobnih sončnih peg so lahko očarljivi, večji pa nam povzročajo lepotne preglavice. Pojavljajo se predvsem na obrazu, dekolteju in zunanji strani rok. Za njihov nastanek je skoraj vedno odgovorna UV-svetloba, zato so vsi, ki se pogosto nastavljajo sončnim žarkom ali obiskujejo solarij, nagnjeni k pigmentnim spremembam kože.

Poleg prekomerne izpostavljenosti UV - žarkom in hormonskih motenj lahko na nastanek pigmentnih madežev vpliva tudi staranje kože. Rešitve seveda ponujajo tudi dermatologi, ki najprej ugotovijo vrsto pigmentnih motenj. Hormonsko pogojeni madeži so, kar zadeva zdravljenje, skorajda imuni, vse druge vrste pigmentnih madežev pa se dobro odzivajo na odpravo z laserjem.
  
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Odprava madežev pigmentacije


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke