Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Pomlajanje kože (kemični piling)


Pri nas lepotne operacije še vedno veljajo zgolj za muho tistih, ki si to lahko privoščijo, medtem ko drugod po svetu lepotni posegi in pomlajanje kože veljajo za skoraj obvezne. V Evropi je največ žensk, ki se prepustijo nožu lepote, v Španiji. Tam si letno privoščijo kar pol milijona lepotnih posegov.

Namesto drage in tvegane lepotne operacije si lahko za pomladitev nagubane, pegaste, neenakomerne pigmentirane ali od sonca poškodovane kože privoščite piling z uporabo kemičnega preparata brez anestezije. Ta odstrani povrhnjico kože in traja približno pol ure. Kemični piling je primeren predvsem za svetlo, tanko kožo s površinskimi gubami. Med nanašanjem kisline je občutek pekoč, zato kožo vmes hladijo z ventilatorjem. Pacient lahko ponavadi po posegu odide domov, obnova kože pa traja od enega do dveh tednov. Za normalno delovanje pomlajene kože je včasih potrebno čakati mesec dni.
 
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Pomlajanje kože (kemični piling)


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke