Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Presajanje las


Mnogi ljudje poznajo obup, ki se jih polasti vsakič, ko ob umivanju las znova in znova izgubljajo cele šope. Njihova pričeska postaja iz leta v leto bolj skromna in pleša vse bolj očitna. Če ste med njimi tudi vi, vam bodo v nekaterih zdraviliških ambulantah pomagali s presajanjem las.

S kirurškimi metodami pomagajo ljudem z razvito plešo. Če so lasje enakomerno razredčeni po vsem lasišču, je bolj primerno zdravljenje z zdravili. Plešo lahko zmanjšajo tako, da neporaščeni del lasišča izrežejo in kožo zašijejo, nasadijo v plešasto kožo lasne mešičke, ki jih izrežejo na dobro poraščenih robovih lasišča, vstavijo pod lasišče tkivni ekspander, s katerim povečajo z lasmi poraščen del lasišča ali premestijo na mesto pleše z gostimi lasmi poraščen predel lasišča. Za obnovo lasišča vedno uporabljajo vaše lastne lase.
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Presajanje las


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke