Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Zdravljenje aken


Akne spadajo med bolezni lojnic in so pogosta kožna bolezen, pri kateri se zamašijo kožne pore, kar povzroči nastanek mozoljev in vnetih, okuženih ognojkov. Najpogosteje se akne pojavijo pri najstnikih, in sicer zaradi hormonov, loja in bakterij na koži.

Na izboljšanje ali pa poslabšanje aken lahko vplivajo številni dejavniki, med drugim stres in hormonske spremembe. Pojavijo se tudi zaradi pretirane uporabe različnih negovalnih izdelkov in agresivnih preparatov, s katerimi uničimo naravno ravnovesje in obrambni mehanizem kože. Dermatologi priporočajo zdravljenje aken s kombinacijo optične in radiofrekvenčne energije.

Fotoenergijska reakcija med optično energijo in na svetlobo občutljivimi celicami povzroči oksidacijo in poškodbo prostih radikalov v lojnicah. S tem zmanjšamo število bakterij in delovanje lojnic. Tako uničimo akne in izboljšamo teksturo kože. Rezultati zdravljenja aken so dolgotrajni, vzdrževanje stanja pa je odvisno od potreb posameznika. Akne zdravimo na obrazu, vratu, ramenih, hrbtu in prsih.
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Zdravljenje aken


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke