Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Zmanjšanje obsega in oblikovanje telesa


Celulit, debelost, akne, gube in poraščenost so nevšečnosti, ki jih spozna večina ženske populacije prej ali slej. V večini se jih poizkušamo bolj ali manj uspešno znebiti, zmanjšanje obsega in oblikovanje telesa je postala ne samo modna muha, temveč del našega vsakdana.  Dejstvo je, da redna in zdrava prehrana, intenzivna vsakodnevna telesna aktivnost in življenje brez stresa v harmoniji z naravo minimizirajo zgoraj omenjene težave.

Koliko od tega nam dejansko uspeva? Kreme, voski, folije in še mnogi raznovrstni pripomočki za depilacijo in telovadbo so danes na voljo v vseh lepotilnih salonih, ki temeljijo na najnovejših tehnologijah.

Med storitve, ki pomagajo k zmanjšanju obsega telesa in ga pri tem lepo oblikujejo, sodijo depilacije, anticelulitni programi, ki morajo biti čim manj moteči in boleči. Ena izmed najučinkovitejših metod pri odpravljanju celulita je uporaba ultrazvoka. Da so rezultati tretmajev optimalni, je potrebno določeno število ponovitev v določenih časovnih zaporedjih, kar je sicer odvisno od vrste storitve. Tu je še kavitacija - neboleča in varna alternativa liposukciji in omogoča oblikovanje telesa brez anestezije, brazgotin, nelagodja in okrevanja.
Povpraševalnik
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke