Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Masaže


Lepota obraza in telesa je odraz našega zdravja, veselja in zadovoljstva. V sodobno opremljenih lepotnih in masažnih salonih, ki jih ponujajo naravna zdravilišča, so vam na voljo najsodobnejše storitve in programi za nego obraza in telesa, ki vključujejo različne terapevtske masaže.

V program masaž nege obraza in telesa so zajete manikure, pedikure, terapije proti celulitu in za učvrstitev kože, sprostilne masaže telesa. V masažnih centrih in salonih poskrbijo za vaše utrujene mišice in vas razbremenijo vsakodnevnega stresa. Tam lahko za nekaj trenutkov pozabite na vse probleme in si privoščite nežno in sprostitveno masažo.

Tudi uporaba aromatičnih olj pozitivno in blagodejno vpliva na psiho človeka, zato boste v sklopu masaž deležni tudi nege z olji. Učinki masaž so boljša prekrvavitev in sproščene mišice ter fizična in duševna sproščenost.

Masaža je edinstven občutek - da bi trajal čim dlje, vas bodo ponekod razvajali tudi z zeliščnimi masažami, ki jih izvajajo z vročimi zeliščnimi snopki. Telo prejme določena eterična olja, ki se ob visoki temperaturi sproščajo iz zelišč. Snopki pri tej vrsti masaž vsebujejo različna zelišča, glede na željo stranke, za sprostitev, razstrupljanje in okrepitev telesa.
 
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke