Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Indijske masaže


V paleto orientalskih terapij sodi tudi priznana indijska masaža glave in telesa. V želji po globoko usklajenem duhu in telesu indijska masaža zajema bit starodavne indijske filozofije – Ayurvede. Zelo dobro poznana in sprejeta je ayurveda indijska masaža celega telesa, sproščujoča masaža za odpravljanje napetosti, utrujenosti, bolečin in stresa.

Indijska masaža zajema potovanje izven telesnosti in osvobajanje od stresa kot tudi doseganje popolnega uravnovešenega stanja telesa in duha. S pomočjo te masaže dosežemo ravnotežje celotnega organizma in normalni pretok prane – življenjske energije po meridianih.

Indijske masaže nudijo tudi stimuliranje vitalnih točk, k temu pa ponekod dodajo še mešanico različnih aromatičnih olj, sestavljeno iz kardamoma, bergamote, lavande, cedre, ekstrakta popra in jojoba olja.

Indijska masaža glave temelji na ajurvedskem sistemu zdravljenja, ki ga v Indiji izvajajo že več kot tisočletje. Indijcem tako zagotavlja vsakodnevno sproščanje in zdravljenje, ima pa svojo vlogo tudi pri ritualih kot je poroka in rojstvo. Indijska masaža glave je globoko pomirjujoča in sproščujoča, pacienti pa se po terapiji ponavadi počutijo poživljeno in se lažje koncentrirajo.
 
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke