Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Kitajske masaže


Vedno več ljudi spoznava prednosti in učinkovitost kitajske masaže z večtisočletno tradicijo, ki jo ponujajo tudi slovenska naravna zdravilišča. S kitajskimi masažami odpravljajo in lajšajo bolečine v mišicah, sklepih, v hrbtenici, vratu in ramenih, kitajsko masažo s posebnimi prijemi pa priporočajo tudi vsem, ki so izčrpani zaradi vsakodnevnega stresnega življenja ali preobremenitve. Kitajska masaža namreč omogoča telesu naravno in zato učinkovito samoobnovo telesa.

Kitajska masaža je preventivno sredstvo, krepi imunski sistem, izboljšuje prekrvavitev, telesu vrača prožnost in gibčnost ter pripomore k boljšemu splošnemu počutju. Je koristna oblika sprostitve in regeneracije telesa. S kitajsko masažo vzpodbujamo pretok energije chi, ki se pretaka po meridianih. Meridiani so energetski kanali ob površju človeškega telesa. Na meridianih najdemo akupresurne točke, preko katerih z masažo refleksno vplivamo na energetsko stanje v telesu.

Od klasične masaže se kitajska razlikuje predvsem po mnogo širši paleti prijemov in tehnik. Kitajske masaže priporočajo vsem, ki želijo zares popolno in dolgotrajno razvajanje v okolju s kitajskim prizvokom. Blagodejni učinek kitajske masaže čutite še dolgo po terapiji. Kitajsko masažo izvajajo s posebnimi aromatičnimi naravnimi olji na golo kožo.
 
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke