Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Kitajska tui na masaža


Tui na kitajska masaža je najstarejša oblika kitajske ročne masaže. Izvaja se po meridianih in odgovarjajočih akupunkturnih točkah. S tem pristopom se izzove in podaljšuje učinek masaže.

Tui na kitajska masaža se je razvila iz akupunkture, 4.000 let stare kitajske metode zdravljenja, ki uporablja pod kožo ležeče energijske kanale (meridiane), da odpravi motnjo pri sicer pravilnih telesnih funkcijah in s tem zdravi telo. Tui na kitajska masaža po eni strani uravnoteži jin in jang, po drugi pa odpravlja energijske zastoje v meridianih, s čimer omogoči telesu, da si vnovič povrne zdravje skladno s svojo modrostjo in samoozdravitvenimi sposobnostmi.

Kitajska tui na masaža se lahko uporablja pri vseh funkcionalnih motnjah s poudarkom na težavah lokomotornega aparata (kosti, sklepi, mišice, tetive), izboljša prekrvavitev, ugodno vpliva na psihofizično ravnovesje in izboljša počutje.
 
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Kitajska tui-na masaža


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke