Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Tradicionalna kitajska masaža


Tradicionalna kitajska medicina je obsežen zdravstven sistem, njen razvoj traja že več kot 4000 let in združuje bistvo kitajske filozofije, kulture in znanosti. Kljub napredku moderne medicine danes uporaba tradicionalnih kitajskih metod zdravljenja v svetu močno narašča. Glavni vzrok za to je zavedanje o njihovi učinkovitosti pri zdravljenju širokega nabora bolezni.

Najpogostejši in najbolj znani metodi zdravljenja sta akupunktura in kitajska medicinska masaža tui na. Z metodami tradicionalne kitajske masaže odpravljajo energijske blokade in poškodbe, nastale zaradi preobremenjenosti, dolgotrajno čustveno stanje žalosti, strahu, skrbi in jeze ter neprimerne, prekomerne ali neustrezne prehrane. S tradicionalno kitajsko masažo odpravljajo zastoje v tokovih meridianov, na katere vplivamo preko akupresurnih točk.
 
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Tradicionalna kitajska masaža


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke