Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Osnovne masaže


Masaže so eden najlažjih in najbolj naravnih načinov za pridobivanje in ohranjanje zdravja. Osnovni preprosti instrument za masažo so naše roke. Dotik je eden najbolj naravnih občutkov, ki nam pomaga, da premagamo depresivnost, razdražljivost, bolečino.

Osnovne masaže nam sprostijo telesne in duševne blokade. Telo se s pomočjo osnovne masaže bolj spočije in je hitreje spet v formi. Masaža je učinkovito sredstvo za poživitev napetih in preutrujenih mišic, mehča vezivna tkiva in povečuje njihovo prožnost. Pospešena prekrvavitev mišic zveča njihovo preskrbo s kisikom in hranilnimi snovmi. Masažni gibi pomagajo pri razgradnji in izločanju odpadnih snovi iz mišic in tkiv. Aktivirajo pretok limfe, ki čisti naše telo. Dotik rok preko kože aktivira naš živčni sistem, ki regulira veliko telesnih funkcij.

Osnovna masaža je lahko pomirjevalna ali poživljajoča, odvisno od prijema. Masaža nam omogoča, da se za nekaj časa predamo ugodnemu počutju in izklopimo utrujajoče misli. Možgani in čustva se umirijo, telo se sprosti. S prihranjeno energijo se telo ponovno regenerira. Osnovna masaža povezuje telo, čustva in um v enotnost in s tem ustvari prijeten občutek harmonije v telesu.
 
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke