Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Energetska masaža


Energetska masaža temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na pritisk na natančno določeno točko in da se s pritiskanjem na te refleksne točke lahko sprosti ter uravnovesi celo telo, doseže se kompleksna sprostitev telesa, vzpodbudi se krvni obtok in endokrini sistem ter aktivira ali umiri organske funkcije. 

Energija se nenehno pretaka skozi kanale ali meridiane v telesu, ki se končujejo v refleksnih točkah. Kadar je pretok energije neoviran, smo zdravi, kadar ga ovirata napetost ali zastoj, zbolimo.

Pri energetski masaži z obdelavo refleksnih točk vzpostavljamo uravnotežen pretok energije skozi celo telo. Energetska masaža se uporablja preventivno kot sprostitev z namenom, da se uravnovesi naša življenjska energija. Rezultat tega pa je zdravje ter harmonija telesa in duha.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke