Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Tajske masaže


Na Tajskem je masaža osnovni in najpogostejši način zdravljenja, ki se ga poslužujejo že več tisočletij. Vse tajske masaže so terapevtske, saj stimulirajo naše akupresurne točke in odpravljajo vse vrste bolečin.

Osnova tajske masaže je obdelava glavnih nevidnih energijskih linij ali meridianov, po katerih se pretaka življenjska energija. S pritiskanjem, raztezanjem in zvijanjem oživimo delovanje celega telesa, predvsem pa sprostimo utrujene mišice in spodbudimo speče. Ker tradicionalna tajska masaža deluje veliko globlje kot klasična masaža, jo imenujemo tudi masaža za dolgo življenje oziroma masaža vitalnosti.

V tajski masaži uporabljajo veliko aromatičnih olj in vročih zelišč. Olja, ki jih uporabljamo pri masaži, so esence rastlin ali cvetov, s katero urejamo procese v telesu in sproščamo um in duha. Vsako olje ima drugačen učinek, vonj in včasih barvo.

Prava posebnost v tajski masaži pa je čokoladna masaža s kakavovim maslom, ki ga samostojno uporabljajo za masažo ali oblogo. Čokoladno razvajanje v tajski masaži pomaga za suho kožo, proti strijam, za nego nosečnic in za luskasto trdo kožo. Čare tajske masaže z orientalskim pridihom boste doživeli tudi v večini slovenskih naravnih zdravilišč.
  
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke