Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Tajska masaža z aromatičnimi olji


Tajsko masažo maserji obogatijo tudi z raznimi dodatki, s tem pa obogatijo masažno terapijo. Najbolje je začeti z masažo, ki se izvaja z aromatičnimi olji. Ta masaža ni preveč intenzivna pa vendar dovolj, da spoznamo njen učinek in se spoznamo z načinom tajskega masiranja. Takšna masaža bo omehčala otrple boleče mišice, pospešila cirkulacijo v njih in povečala gibljivost hrbtenice.

Tajska masaža z aromatičnimi eteričnimi olji ne vpliva samo na telo, saj s stimulacijo akupresurnih točk uravnavamo in vzpodbujamo pretok energije in s tem učinkovito blažimo stresno in tesnobno občutje. S tajsko masažo z aromatičnimi olji blažijo stresna in tesnobna občutja. Temelj tajske masaže z aromatičnimi olji je blagodejno glajenje in gnetenje mehkih tkiv celotnega telesa, dopolnjeno z izbrano mešanico naravnih eteričnih olj, vse to pa vas popelje v stanje popolne sprostitve.
 
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Tajska masaža z aromatičnimi olji


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke