Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Medicinski wellness


Medicinski wellness povezuje klasične zdravstvene storitve z navadnim wellnessom. Zelo pomembna sta individualno medicinsko svetovanje in oskrba. Poudarjena sta ohranjanje in krepitev zdravja, ki temeljita na predhodnem pregledu s sodobnimi medicinskimi diagnostičnimi metodami.

Medicinski wellness ponuja tudi storitve komplementarne medicine. Spoznajte medicinske storitve kot so masaže, fango, talasoterapije in limfne drenaže.

Medicinski wellness je v svojo ponudbo uvrstilo več naravnih zdravilišč, zajema pa tudi vegetarijansko in makrobiotično prehrano, ponudbo lepotnih centrov, kozmetičnih masaž, pedikur, manikur in frizerskega salona. Za vašo sprostitev in ugodje se bodo potrudili tudi pri izvajanju masažnih kopeli, vadbi joge, pilatesa in tai čija.

Pri medicinskem wellnessu imate na voljo tudi športne aktivnosti: od plavanja, savne, do fitnesa,  kolesarjenja in pohodništva. Izkoristite dodatno ponudbo zdravilišč in uživajte v medicinskem wellnessu, ki je namenjen  dobremu počutju telesa, duha ter zdravemu načinu življenja.
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke