Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Balneoterapija


Dotik, ki zdravi, toplota, ki daje moč in voda, ki osvežuje, so naravni aduti zdravilišč, s katerimi zaokrožujejo celostno ponudbo za vaše zdravje.

Balneologija je skupek metod zdravljenja in rehabilitacije s pomočjo naravnih zdravilnih vrelcev oziroma termalnih in mineralnih ter akratotermalnih vod na izviru ali vrtini. Kopeli v termo-mineralnih vodah so priznano naravno zdravilno sredstvo že stoletja. Zdravljenje z mineralnimi kopelmi in posebni terapevtski postopki so le del balneoterapije, po katerih so znana slovenska naravna zdravilišča in njihovi wellness centri.

Zdravilne vrelce uporabljamo tudi v pitne namene, vse to je del balneoterapije. Slovenija ima prednost, da naše podnebje deluje kot naravni zdravilni dejavnik, zato je tudi klimatologija spremljajoči dejavnik balneoterapije. Kjerkoli boste preživljali počitnice in se rehabilitirali po poškodbi, vam bo balneoterapija pomagala k vaši ozdravitvi.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke