Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Detoksinacija – razstrupljanje telesa


Nezdravo prehranjevanje izjemno obremenjuje naše telo, predvsem notranje - vitalno pomembne organe, kot so srce, jetra, želodec in črevesje. Na dolgotrajno zlorabljanje razmeroma dobrega počutja, čustvovanja in prehranjevanja se telo odzove najprej z motenim metabolizmom ali prebavo. Ta se pokaže v povišani ravni holesterola, sladkorja, krvnega pritiska, pretirani vzkipljivosti, motnjah spanja.

Ker zaradi pomanjkanja časa pogosto spregledamo opozorilna znamenja, ki nam jih daje telo, tvegamo, da se v kasnejši fazi razvije kakšno resno obolenje. Pri preprečevanju tega nam lahko pomagajo razni programi za očiščenje telesa. 

Detoksinacija je metoda razstrupljanja telesa s pomočjo vodnih kopeli z elektrolizo, masažami in raznimi medicinskimi preparati. Detoksinacija učinkovito uravnava celično ravnovesje pozitivnih in negativnih ionov, ki v zameno pospešijo razpršitev neželenih toksinov. Rezultati terapij razstrupljanja telesa so obnovljena raven energije, tako fizične kot psihične ter vsesplošni občutek dobrega počutja.
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Detoksinacija – razstrupljanje telesa


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke