Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Hidroterapija


Topla voda s svojo sproščujočo toploto in silo vzgona predstavlja idealno varno okolje za lajšanje bolečin in otrdelosti zaradi artritisa ter večanje obsega gibanja prizadetih sklepov. 

Hidroterapija je vodna terapija, ki jo uporabljajo že stoletja. Vadba v bazenu s toplo vodo ali vroči kopeli je ena od metod hidroterapije oziroma zdravljenja z vodo. Namakanje v toplo-hladni vodi vam poveča telesno temperaturo, razširi krvne žile in pospeši prekrvavitev. Hidroterapija se je izkazala kot izredno učinkovita oblika naravne terapije, ki pospešuje izločanje endorfinov, ki pomagajo blažiti bolečino in sproščati napetost. 

Hidrokopel deluje tako, da proizvaja na milijone velikih mehurčkov, ki sproščajo napetost v mišicah in pomagajo zmanjšati oteklost sklepov ter s tem povečujejo gibljivost in lajšajo bolečino. S hidroterapijo pomagajo odpraviti tudi stres in napetost.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke